Узинська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район, місто Узин
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Узинська громада вшановує працю освітян

Дата: 08.10.2018 10:00
Кількість переглядів: 1084

     Фото без опису

     Поміж багатьох свят у календарі є день, коли у вчителів особливо піднесений і радісний настрій. У  цей день забуваються побутові проблеми, звідусіль лунають привітання, дарують квіти, дякують.

     У перший тиждень жовтня країна урочисто відзначає День працівників освіти. Відбулося таке свято і в освітян Узинської міської територіальної громади. З цієї нагоди у приміщенні Будинку культури ГБО зібралася в дружнє тепле коло величезна вчительська родина: кращі працівники освітніх закладів громади, ветерани педагогічної праці, молоді педагоги.

Фото без опису    Привітати з професійним святом освітян та нагородити кращих із кращих Почесними грамотами, Подяками Міністерства освіти і науки України, департаменту освіти і науки КОДА та грошовими преміями прийшли очільники влади та почесні гості громади:Узинський міський голова Гринчук Віталій Юрійович, помічник-консультант народного депутата Гудзенка Віталія Івановича Євгеній Віталійович Гудзенко, заступник міського голови з гуманітарних питань Кравченко Оксана Павлівна,голова благодійного фонду «Фортеця» Ференець Олександр Борисович, начальник  гуманітарного відділу Узинської міської ради Мар’яновський Юрій Валентинович, голова профспілки працівників освіти Горячий Іван Івано-вич. Вони подякували вчителям за нелегку невтомну  працю, вміння до-нести та передати знання своїм вихованцям, навчити відповідальності та самостійності.Побажали міцного здоров’я, оптимізму, миру і злагоди в родинах.Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

     За сумлінну працю та особистий внесок у навчання та виховання підростаючого покоління  було нагороджено 56 працівників освіти.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

     Святковий концерт для педагогів подарували викладачі та вихованці  КУ «Дитяча школа мистецтв», працівники закладів культури громади, учні загальноосвітніх шкіл міста. Багато пісень, танців, жартів спонукали вчителів посміхатися і гучно аплодувати. Особливим дарунком освітянам став виступ та вітання артистів з Богуслава. Концерт пройшов на одному диханні, весело, натхненно та емоційно.Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФотогалерея  ДЕНЬ УЧИТЕЛЯ В УЗИНСЬКІЙ ОТГ 05.10.2018


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь