Узинська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район, місто Узин
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

З « Чорноморської перлини» з високими нагородами

Дата: 06.07.2018 12:33
Кількість переглядів: 864

  29-01 липня 2018  року в м. Одеса відбулися Міжнародні змагання з плавання  «Чорноморська перлина», присвячені  Дню Конституції  України.  Учасники змагань - спортсмени з різних країн світу віком від 8 до 95 років.

  У триденній напруженій боротьбі  Сергій  Зеленецький у загальному заліку достойно завоював 13 високих нагород, за що був відзначений дипломом «За волю до перемоги, за високі результати та за витримку».

Фото без опису  Перемога Сергія  Вікторовича в Міжнародних змаганнях в Одесі 29-01 липня 2018 року є найвищим результатом за всі попередні виступи.

   Та найбільшою гордістю для  досвідченого спортсмена було те, що разом із ним брав участь у змаганнях і його 9 - річний онук Владик  Руденко,  учень 5 - го класу Узинської гімназії,  який є членом Узинського клубу зимового плавання і загартування. Уперше юний спортсмен брав участь у таких престижних міжнародних змаганнях і в своїй віковій категорії виборов золоту медаль.

Фото без опису Ця перша, значна перемога надихає юного спортсмена на нові досягнення, нові успіхи. Адже всі літні тренування та змагання – це підготовка до зимових виступів, і Сергій Вікторович з онуком готується взяти участь в наступному престижному заході міжнародного рівня – Перший етап 10 ювілейного  Кубку Світу IWSA, який пройде 2-4 листопада 2018 року в м. Елагва( Латвія). То ж бажаємо успіхів та нових перемог спортсменам, які  прославлятимуть не тільки Узинську громаду, а й всю Україну.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь