Узинська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район, місто Узин
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Всеукраїнський проект «Діти єднають Україну» у дії

Дата: 26.06.2018 16:55
Кількість переглядів: 1049

        Напевно, кожен із нас хотів би хоч на день опинитися в казці. Така можливість випала нам – талановитим, активним, креативним учням Узинської міської ОТГ.      22-23 червня, за підтримки Узинського міського голови Віталія Юрійовича Гринчука, представники кожного навчального закладу громади мали можливість взяти участь у Всеукраїнському проекті «Діти єднають Україну», започаткованого громадською організацією «Рада матерів та дружин учасників АТО».  Крім нас, дітей Узинської громади, у складі делегації були діти Білої Церкви, Авдіївки та Гранітного.

       Збираючись до Києва,ніхто навіть уявити не міг, що нас очікує. А програма дійсно була насиченою і незабутньою. Це і зустрічі з відомими людьми, ( Амадор Лопес, Андре Тан, Юрій Луценко та його дружина Ірина), і поїздка в козацьке селище, «Мамаєва слобода»,  де генпрокурор на прикладі колекційної зброї розповів нам історію України від часів Київської Русі аж до ХХ століття. Фантастична подорож вулицями привітного Києва, ночівля у хостелі з усіма зручностями,  майстер-клас у Львівській майстерні шоколаду, екскурсія до Верховної Ради України із можливістю поспілкуватися з політичними діячами, відпочинок у боулінгу та смачна їжа щодня – такою була наша подорож.  Цікавою та приємною була прогулянка на катері Дніпром: неймовірно красиві пейзажі Києва та шоу-програма, від якої були у захваті всі.  У такій невимушеній, веселій атмосфері приємно було спілкуватися із однолітками з Авдіївки та Гранітного. Незважаючи на досить юний вік, вони вже пережили жахи війни та все ж залишилися  дружними, веселими та комунікативними  людьми.

        Окремо хочеться сказати про професіоналізм наших наставників. Це люди, які володіють не тільки твердим характером, а й добрим серцем.

        Такі зустрічі надихають нас, молоде покоління, до співпраці заради спокою та злагоди в нашій країні. Всі ми хочемо миру та процвітання рідній землі, а завдяки таким проектам можемо з упевненістю сказати, що діти об’єднують Україну.

Ніка Кухаренко,

 учениця Узинської ЗОШ І-ІІІ ст. №1

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь