Узинська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район, місто Узин
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Загальноміський випускний бал – 2018

Дата: 26.06.2018 14:20
Кількість переглядів: 1874

   25 червня відбулося грандіозне свято прощання зі школою – загальноміський випускний бал – 2018. Випускники Узинських шкіл разом з батьками, вчителями, рідними, друзями, пройшовши центральними вулицями міста, зібралися на головній площі, де на них чекала найприємніша мить – урочистості з нагоди випускного балу.

Фото без опису   Ніжних і привабливих випускниць у вечірніх сукнях та серйозних юнаків у краватках запросили пройти через яскраві кулькові ворота юності, що символізують щасливе, наповнене радістю і перемогами життя.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису   Привітав випускників із закінченням школи міський голова Віталій Юрійович Гринчук, він побажав завжди досягати поставленої мети, вірити в хороше майбутнє, будувати нову країну і впевнено йти вперед.

Фото без описуФото без опису

   Особливі вітання та слова вдячності Віталій Юрійович висловив нашим медалістам та їхнім батькам і вчителям. Медалі та грошові премії від міського голови одержали:

  • Мадей Анна Сергіїна  - золота медаль;
  • Підгорна Олександра Русланівна – золота медаль;
  • Палащук Дарія Вадимівна – срібна медаль;
  • Губчак Анна Веніамінівна  - срібна медаль;

    Це наші найкращі випускники, які своєю наполегливою працею та завзяттям до знань прославили свою школу та с тали гордістю усієї громади.

Фото без описуФото без опису

Фото без описуФото без опису   Учителів, керівників закладів освіти та кращих випускників привітав і вручив подяки, грошові премії та похвальні грамоти помічник-консультант Народного депутата України Віталія Івановича Гудзенка, депутат Узинської міської ради – Євгеній Віталійович Гудзенко.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису   Підполковник Сергій Дмитрович Павлюк вручив відзнаки «Кадет І ступеня» та «Кадет ІІ ступеня» випускникам першого кадетського класу НВК «Узинська гімназія».

Фото без описуФото без опису   Також нагороди одержали випускники і від благодійного фонду «Фортеця».

Фото без описуФото без опису  Концертну програму розпочали вихованці ДНЗ «Сонечко». Привітали випускників танцем «Веселі горошинки».

Фото без описуФото без опису  Започатковано ще одну традицію міського випускного балу, символом радості і щастя – величезними цукерками випускники передають найщиріші побажання і поради з власного досвіду майбутнім первачкам, які вже першого вересня відкриють і знайдуть там солодощі та послання від випускників 2018 року.

Фото без опису    Представник благодійного фонду «Людина і сучасний світ» Оксана Михайлівна Колодій висловила подяку вчителям за їхню самовіддану працю, мудрість і далекоглядність та вручила премії імені Ядрової Н.П. класним керівникам випускних класів.

Фото без описуФото без опису  Від імені усіх випускників Анна Мадей привітала вчителів зворушливою піснею «Спасибі, рідні вчителі!» а Дарія Рязанцева піснею «Батькам» подякувала найріднішим за підтримку, мудрість і безмежну любов.

Фото без описуФото без опису   Традиційно, прощалися випускники зі школою у ритмі вальсу. Зворушливий танець подарували усім присутнім випускники школи №1 та №2.

Фото без опису

Фото без опису  Попрощалися зі школою шаленим і запальним рок-н-ролом випускники Узинської гімназії.

Фото без опису   Завершилися урочистості з нагоди випускного балу під музику святкового концерту молодих, творчих вокалістів гурту «R.A.S.L.», які подарували випускникам та їхнім батькам море позитивних емоцій.

Фото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь