Узинська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район, місто Узин
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Професійне свято медичного працівника

Дата: 15.06.2018 15:51
Кількість переглядів: 1022

   Щорічно у третю неділю червня відзначають своє професійне свято медичні працівники. Його святкують не тільки лікарі, медсестри, але й усі ті, без чиєї допомоги не обійшлася б  медична галузь, хто має відношення до врятування людського життя.

   Напередодні свята, 15червня, у приміщенні   Будинку культури , м. Узин  відбулися урочисті заходи до Дня медичного працівника, у процесі яких відзначено грамотами, подяками, цінними подарунками та квітами медичних працівників Узинської ОТГ.

     Зі святкової  сцени лунали слова  привітань та вшанування представників медичного фаху Узинської громади від  заступника міського голови  Оксани Кравченко, яка висловила слова подяки усім працівниками галузі охорони здоров’я за їх сумлінну та віддану працю: «Ваша щоденна сумлінна робота,  високий професіоналізм та відданість справі – це запорука успіхів та  кращого майбутнього громади. Адже здоров'я  – наше найбільше багатство»,   помічника – консультанта народного депутата України  Гудзенка В.І. та депутата Узинської міської ради Євгенія  Гудзенка, який у вітальному слові зазначив, що влада  одним із головних завдань вважає підтримку галузі охорони здоров’я, підвищення статусу медичного працівника. До привітань долучився і представник благодійного фонду «Фортеця» у Білоцерківському районі Володимир   Василенко.

   З професійним святом своїх колег привітав головний лікар Узинської районної лікарні Олег  Кустовський та голова профспілки медичних працівників лікарні Валентина Сподіна.

  Почесними грамотами від імені Узинського міського голови Віталія Гринчука, народного депутата України Віталія Гудзенка та благодійного фонду «Фортеця»  за самовіддану працю на благо Узинської громади, високий професіоналізм, фахову відповідальність та з нагоди професійного свята – Дня медичного працівника, нагородили кращих медичних працівників громади.

  Чарівним співом вітали гостей  місцеві таланти - Іван Вадзінський, Анна Мадей та Данило  Бедінський. Подарунком для усіх від  народного депутата України Гудзенка В.І.  став святковий концерт за участі народного артиста України Яросла Гавюка та гурту «Будьмо».


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь