Узинська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район, місто Узин
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

День працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення в Україні

Дата: 16.03.2018 18:02
Кількість переглядів: 680

      16 березня в Центрі дозвілля та відпочинку молоді «Зоря», Узинської   міської  об’єднаної територіальної громади, відбувся захід з нагоди відзначення Дня працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення. Основна мета якого - відзначити кращих комунальників громади та подякувати їм за невтомну працю.

      Комунальників з їх професійним святом вітали: голова громади Віталій Юрійович Гринчук та Народний депутат України Віталій  Іванович  Гудзенко. У своєму виступі вони, окреслили плани та цілі на майбутнє, побажали їм міцного здоров’я, професійних успіхів, творчої наснаги. Кращі працівники сфери були нагороджені Почесними грамотами та грошовими нагородами  за сумлінну працю.

     З подарунками та щирими привітаннями на захід завітав засновник Благодійного фонду "Фортеця» Олександр Борисович Ференець. До привітального слова долучились і керівники комунальних підприємств м. Узин: в.о. начальник КП ВУ ЖКГ-1 Сергій Анатолійович  Тинянко та  керівник КП УМР «УЗИНВОДОКАНАЛ» - Сергій Петрович Ковбаса.

     У святковій програмі, яку підготували працівники  комунальної установи «Центр розвитку дітей та молоді» Узинської міської ради, взяли участь: учениць Узинської школи №1(Козенко Уляна та Козенко Лілія), переможці та призери Всеукраїнських та Міжнародних змагань спортивно-бальних таців (Бабіч Василь та Волкова Дарина), учень Узинської гімназії (Бедінський Даніїл), учениця Узинської гімназії (Олександра Вишівська), учениця Узинської школи №2 (Коваленко Вероніка). Також з нагоди свята  завітали дуже відомі, талановиті та неперевершені артисти! Золоті голоси  Білоцерківщини – Анастасія Гладченко, Станіслав та Роман Бичеки!

     Праця комунальника починається тоді, коли більшість містян ще не прокинулась, і завершується, коли вже настає час сну. Завдяки старанням комунальників у наших домівках є тепло, вода, світло, а на вулицях міста - затишок та чистота. Чисті вулиці міста, затишні прибудинкові території, пофарбовані паркани та якісне надання побутових послуг - усе це невтомна праця наших комунальників. Своєю нелегкою роботою вони забезпечують соціальну стабільність та громадський спокій. Від комунальника залежить наш добробут, добрий настрій, а інколи і наше здоров’я.

Фото без описуФото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь