Узинська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район, місто Узин
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

16 Вересня, 2024 р., 16:14
Сервіс “Пенсійний калькулятор” за час свого існування отримав чимало прихильників, адже дозволяє майбутнім пенсіонерам оцінити розмір своєї майбутньої пенсії за віком.
16 Вересня, 2024 р., 16:11
Мати постійний доступ до своєї електронної трудової книжки чи до інформації про призначену пенсію, субсидію / пільгу, страхову виплату можливо просто з вашого смартфона.
16 Вересня, 2024 р., 16:09
Для розрахунку житлової субсидії у разі, коли житлова субсидія призначається не з початку опалювального / неопалювального сезону, враховуються доходи за два квартали, що передують місяцю, який передує місяцю звернення за призначенням житлової субсидії (пункт 37 Положення про порядок призначення житлових субсидій, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 21.10.1995 № 848 “Про спрощення порядку надання населенню субсидій для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг, придбання скрапленого газу, твердого та рідкого пічного побутового палива”).
16 Вересня, 2024 р., 16:07
Статтею 8 Закону України «Про соціальний і правовий захист військовослужбовців та членів їх сімей» передбачено, що якщо на момент призову на військову службу в особливий період, який оголошується відповідно до Закону України «Про оборону України», особа працювала за професією або обіймала посаду, що дає право на призначення пенсії на пільгових умовах, період військової служби зарахується до страхового стажу, що дає право на призначення пенсії за віком на пільгових умовах.
16 Вересня, 2024 р., 16:05
У разі зміни фізичною особою-підприємцем (ФОП) прізвища, місця проживання або інших персональних даних для отримання в майбутньому виплат по соціальному страхуванню, в тому числі по вагітності та пологах, необхідно оновити дані, звернувшись до:
16 Вересня, 2024 р., 16:03
На виконання постанов Кабінету Міністрів України від 08.09.2016 № 606 «Деякі питання електронної взаємодії електронних інформаційних ресурсів» та від 18.08.2021 № 911 «Про затвердження Порядку формування та перевірки е-паспорта і е-паспорта для виїзду за кордон, їх електронних копій» між Пенсійним фондом України та Міністерством цифрової трансформації України було запроваджено обмін електронними документами.
28 Серпня, 2024 р., 10:31
На вебпорталі електронних послуг Пенсійного фонду України працює сервіс «Запис на прийом».
28 Серпня, 2024 р., 10:28
Порядок здійснення разової грошової виплати до Дня Незалежності України, передбаченої Законами України “Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту” і “Про жертви нацистських переслідувань”, затверджено постановою Кабінету Міністрів України від 27.12.2023 № 1396 “Деякі питання соціального захисту осіб, які мають особливі трудові заслуги перед Батьківщиною, ветеранів війни та осіб, що працюють в спеціальних умовах”.
28 Серпня, 2024 р., 10:25
Цю програму ми започаткували у серпні 2023 р., спільно з Пенсійний фонд України і Всесвітньою продовольчою програмою ООН (ВПП ООН), щоб об'єднати зусилля у наданні українцям грошової допомоги від міжнародних гуманітарних організацій.
28 Серпня, 2024 р., 10:22
Відповідно до пункту 3 постанови Кабінету Міністрів України від 05.06.2024 № 650 “Деякі питання бронювання військовозобов’язаних під час воєнного стану” підприємства, що належать до критичної інфраструктури, мають подати до Пенсійного фонду України через вебпортал електронних послуг Фонду відомості в електронній формі, зокрема про переведення на іншу посаду, не пізніше ніж протягом наступного дня після такої події.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь