Узинська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район, місто Узин
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

17 Червня, 2024 р., 11:19
У літній період частішають випадки захворювань на гострі кишкові інфекції та виникнення харчових отруєнь. Підвищена температура навколишнього середовища сприяє розповсюдженню збудників, які викликають захворювання на найпоширеніші кишкові інфекції – дизентерію, сальмонельоз, харчові токсикоінфекції, ротавірусну і ентеровірусні інфекції.  
16 Червня, 2024 р., 11:33
Вітаємо всіх чоловіків, які носять горде звання – Батько! Батько – це фортеця, надійний щит, за яким ховаємося в найважчі часи нашого життя. І лише в його могутніх плечах і сильних руках можна знайти спокій, адже за цією непохитністю і мужністю ховається велике, любляче, добре серце. Бути татом – це щастя для кожного чоловіка. У День батька хочемо привітати тих, хто дав нам життя, за чию руку ми трималися, коли робили перші кроки... Сьогодні наші доблесні воїни-батьки захищають цілісність держави зі зброєю в руках, адже знають, що Україна – країна їхніх дітей. Тож повертайтеся якомога швидше до своїх родин живими та з довгожданою Перемогою! Усім татам бажаємо міцного здоров’я, сили, витримки, щастя в родини, щедрої турботи та безмежної любові від дітей! Мирного неба всім нам! З повагою, міський голова Віталій Гринчук та депутати Узинської міської ради
13 Червня, 2024 р., 09:38
Центр рекрутингу розпочав роботу за адресою проспект Незалежності, 34. Тут громадяни матимуть можливість отримати інформацію про вакансії у військових частинах, звернутися до рекрутерів та розпочати процес долучення до Сил оборони.
11 Червня, 2024 р., 10:10
  Рішенням позачергового засідання місцевої державної надзвичайної протиепізоотичної комісії при  Білоцерківській районній державній адміністрації, протокол № 9 від 05 червня 2024 року, відповідно до звіту про результати дослідження патологічного (біологічного) матеріалу Центральної випробувальної державної лабораторії Держпродспоживслужби в Київській області та м.Києві від 03.06.2024 № 001212 п.м.824 встановлено діагноз на сказ у кота в с. Чепиліївка Узинської міської територіальної громади.
10 Червня, 2024 р., 10:45
З метою недопущення ускладнень епідемічної ситуації в області, пов’язаної із споживанням харчових продуктів, які можуть бути небезпечними внаслідок порушення температурних умов їх зберігання, Управління безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини, державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Білоцерківського району Головного управління Держпродспоживслужби в Київській області рекомендує громадянам дотримуватись наступних порад.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь