Узинська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район, місто Узин
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

09 Липня, 2024 р., 17:01
Печінка також страждає від умов, у яких ми опинилися. Розповідаємо про ще одну хворобу, вкрай поширену під час різних екстремальних ситуацій, — гепатит А. Ви знаєте цю хворобу - у радянські часи її називали “Боткіна” хоча у світовій науковій літературі про цього вченого не згадують.
09 Липня, 2024 р., 17:00
В літній період в зв’язку з підвищенням температури навколишнього середовища, перебоями в енергопостачанні, почастішали випадки захворювання на ботулізм.  Переважно люди потрапляли на лікарняне ліжко після вживання риби домашнього приготування та консервів. З початку року в Україні зареєстровано 28 постраждалих від ботулізму, з них 3 людини померли.  Причиною захворювання послужили консервована продукція (м’ясо, гриби), риба солена домашнього приготування.
08 Липня, 2024 р., 14:50
 Не спалюйте суху траву або листя, сміття на присадибних дiлянках;  не пiдпалюйте смiття, пух та сухе листя у дворах житлових будинкiв;  не залишайте у лісі обмащене, просочене бензином, мастилом або іншими горючими речовинами ганчір'я. Це може перерости у неконтрольоване горiння та масштабну пожежу в навколишньому середовищі
08 Липня, 2024 р., 14:47
Ці вихідні видалися вкрай спекотними, тож переважна більшість наших громадян шукали порятунок та прохолоду біля водойм. Разом з тим такий «порятунок» та температурний режим призвели до трагедії – лише за  два вихідних дня, 6 та 7 липня, на водоймах Білоцерківщіни потонуло 2 чоловіка.
08 Липня, 2024 р., 14:40
 Адже раптом на шляху можуть трапитися боєприпаси та їх не менш небезпечні уламки. І це стосується не лише територій, де ведуться активні бойові дії.
08 Липня, 2024 р., 14:39
Не забувайте про чотирилапих, їм переживати спеку важче!

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь