Узинська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район, місто Узин
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

04 Червня, 2024 р., 12:27
Служба зайнятості продовжує працювати для українців. Звернувшись до наших центрів, ви зможете: працевлаштуватися, взяти участь у громадських і суспільно корисних роботах, пройти професійне навчання, зокрема за ваучером, відкрити або розширити власний бізнес і багато іншого.
04 Червня, 2024 р., 10:43
Агресор веде війну проти України варварськими методами, знищує націю та намагається викорінити ідентичність українців. Росіяни не просто крадуть дитинство, росіяни забирають життя наших дітей. З дня повномасштабного вторгнення  встановлено 550 фактів загибелі дітей,  зафіксовано 1366 випадків  поранення, 2015 зникли безвісти. На превеликий жаль, ця болюча статистика повною мірою не відображає масштабів втрат, яких зазнали діти. 
03 Червня, 2024 р., 10:45
04 червня 2024 року Узинська громада готується почесно зустріти та провести в останню дорогу загиблого захисника СУХОМЛИНА Олександра Петровича,1982 року народження, який загинув під час виконання бойового завдання, захищаючи волю і незалежність України поблизу населеного пункту Первомайське Покровського району Донецької області.
01 Червня, 2024 р., 17:18
  На майданчику біля кінотеатру «Зоря» зібралася  малеча, щоб взяти участь у святково-розважальному дійстві добра, радості, щасливого  дитинства  та сяючих посмішок. Діти залюбки співали, танцювали, брали участь у конкурсах, розвагах та запальних флеш-мобах. Радістю засяяли  їх очі, коли  на гостини  завітав  Пес Патрон із солодощами. Юні художники малювали на асфальті квітучу Україну, мирне небо та сонячну веселку. Організатори доклали зусиль, щоб кожна дитина, яка завітала, не була обділена маленьким щастям.
01 Червня, 2024 р., 13:29
01.06.2024 року до Міжнародного Дня захисту дітей в Узинській громаді відбулося веселе спортивно-розважальне  свято «Тато, мама, я – спортивна сім’я».
01 Червня, 2024 р., 12:45
Знову гірка втрата для української родини та усієї громади.
01 Червня, 2024 р., 09:19
ДОРОГІ ДІТИ! ШАНОВНІ БАТЬКИ!

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь