Узинська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район, місто Узин
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

26 Березня, 2024 р., 12:02
У Київській області триває робота з відбудови об’єктів, пошкоджених внаслідок військової агресії рф. Зокрема, в Ірпені капітально ремонтують дев’ятиповерховий житловий будинок на вулиці Ярославській на 144 квартири. До війни тут мешкало 360 людей.
26 Березня, 2024 р., 08:43
Вітаємо представників Національної гвардії України з професійним святом!
25 Березня, 2024 р., 15:41
Одна з основних причин смертельних випадків при пожежах – це куріння в ліжку, а найчастіше у нетверезому стані. Любителям куріння корисно буде знати, що пожежі, викликані непогашеною сигаретою, а ще й напідпитку, більш поширені, ніж це здається. Температура тліючої сигарети більше 300 градусів, час її тління – майже 30 хвилин. Час тління горючого матеріалу може складати до чотирьох годин. Тліючий недопалок здатний викликати займання паперу, тканини, тирси, сіна та ін. Білоцерківське РУ ГУ ДСНС України у Київській області звертається до жителів міста Біла Церква та гостей нашого району: будьте обережні з вогнем - не паліть у ліжку, особливо у нетверезому стані, не залишайте увімкненими без нагляду прилади опалення чи газові плити. Будьте уважними, бережіть себе! У разі виявлення пожежі негайно телефонуйте за номером «101»!
25 Березня, 2024 р., 14:44
Дуже часто винуватцями пожеж є діти. На жаль, реалії сьогодення такі, що більшість батьків, аби задовольнити потреби сім`ї, змушені багато працювати і не приділяють достатньо уваги своїм дітям. В основі дитячих пустощів із вогнем лежить безмежна допитливість, бажання пізнати навколишній світ, наслідування дорослим, які щоденно користуються вогнем, відсутність страху перед можливою загибеллю. Додайте сюди відсутність нагляду з боку дорослих та невмілі дії в екстремальних ситуаціях – і є усі чинник для трагедії.
25 Березня, 2024 р., 14:43
Виникнення надзвичайних ситуацій, спричинених вибухами, несе значну загрозу життю та здоров’ю людей, а також системам життєзабезпечення населення. Під вибухонебезпечними предметами слід розуміти будь-які пристрої, засоби, підозрілі предмети, які здатні за певних умов (або при дії на них) вибухати.
25 Березня, 2024 р., 08:48
Щиро вітаємо вас із професійним святом!
22 Березня, 2024 р., 16:08
   Протягом лютого-березня 2024 року на базі ОЗСО «Узинський ліцей №1» у сутичці за перемогу змагалися найсильніші команди закладів освіти Узинської громади, які показали свою спортивну майстерність, волю до перемоги і справжню боротьбу за першість  з волейболу, баскетболу, футзалу, черліденгу, спортивного орієнтування.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь