Узинська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район, місто Узин
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

31 Травня, 2024 р., 08:09
Шановні школярі, випускники, учителі, батьки!
30 Травня, 2024 р., 12:07
 Шановні жителі Узинської громади!
29 Травня, 2024 р., 09:22
Сьогодні у світі відзначається Міжнародний день миротворців ООН. Особлива дата покликана віддати належне самопожертві та відданості людей, які несуть службу по всьому світу. Миротворча місія вимагає неабиякої відваги, високого професіоналізму й сили духу, а також є важливим інструментом стабільності в неспокійних регіонах нашої планети. Від початку української незалежності Збройні сили України брали участь у миротворчих операціях під егідою ООН, НАТО та інших міжнародних організацій. З 1992 року українські миротворці взяли участь в 36 військових операціях по всьому світу. Через них пройшли 44 тисячі українських військовослужбовців, 55 з них загинуло. Наприкінці лютого 2022 року президент Володимир Зеленський відкликав усі українські миротворчі місії. Сьогодні їхні учасники захищають Україну. Слава українським миротворцям!!! З повагою, міський голова Віталій Гринчук та депутати Узинської міської ради
23 Травня, 2024 р., 16:27
З нагоди відзначення Дня охорони праці, в Україні в 2024 році започатковано проведення онлайн конкурсу «Мистецтво, що рятує життя», участь у якому можуть брати всі бажаючі без обмеження за віком зайнятістю та місцем проживання. Регіональний етап конкурсу триватиме до 25 червня. До участі у конкурсі приймаються будь-які візуальні матеріали та зображення на теми охорони праці, здорового робочого місця, безпечного виконання робіт, зокрема: - постери чи інформаційні плакати, створені вручну або за допомогою програмного забезпечення; - художні фото, колажі чи зображення, створені на основі фото; - малюнки, виконані вручну на будь-якому матеріалі і в будь-якій техніці малювання; - відеоролики (мультиплікаційні, документальні, художні). Цього року тема буде зосереджена на дослідженні впливу зміни клімату на безпеку та здоров’я працівників на роботі. Для участі у конкурсі учасники особисто реєструються на порталі «Мистецтво безпеки праці» https://theartofsafety.dsp.gov.ua/ та завантажують свої роботи у форматі jpg, jpeg або png. Одночасно із надсиланням робіт учасниками (за бажанням) може надаватися згода на продаж їх творів (в електронному вигляді) через аукціон з подальшим направленням коштів на потреби Збройних Сил України. У разі, якщо учасник є неповнолітнім, до заявки долучається згода одного з батьків. Наявність згоди одного з батьків є обов’язковою. Її відсутність є підставою для відмови у прийнятті роботи до конкурсу. У такому випадку робота повертається авторові обласним журі із відповідним повідомленням.
23 Травня, 2024 р., 11:57
Сьогод­ні, з нагоди Дня Ге­ро­їв України учні навчальних закладів Узинської міської  територіальної громади запалили лампадки пам'яті та прихилили коліно перед мужністю та патріотичним подвигом усіх, хто віддав своє життя за право України лишатися незмінною на карті світу. Міський голова Віталій Гринчук та секретар міської ради Іван Кибенко відвідали Алею Героїв Пам’яті покладаючи квіти. Усі причетні вшанували подвиг наших земляків хвилиною мовчання.
23 Травня, 2024 р., 09:55
    Сьогодні Узинська міська територіальна громада вшановує пам’ять усіх, хто відстоював та відстоює суверенітет і незалежність, хто є символом незборимості Української нації з часів Київської Русі до Революції Гідності та трагічних подій російсько-української війни.   На віки-вічні імена Героїв вписано в історію нашої громади та України як воїнів – захисників. Вони споглядають на нас зі   світлин на Алеї Героїв Пам’яті в центрі міста.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь