Узинська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район, місто Узин
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

19 Грудня, 2023 р., 16:42
18 грудня в Бучі відкрили першу в країні фабрику-кухню. Проєкт реалізований за ініціативи першої леді Олени Зеленської та за підтримки мецената Говарда Баффета.
18 Грудня, 2023 р., 16:35
       Узинська громада є однією з 8-ми пілотних громад України і з 2022 року бере участь у проєкті «Німецько-український агрополітичний діалог». Мета співпраці – підвищення спроможності громад щодо аграрного виробництва та сільського розвитку.      
18 Грудня, 2023 р., 09:19
У Київській області проживає найбільша кількість людей в Україні, постраждалих унаслідок Чорнобильської катастрофи. Київська обласна військова адміністрація приділяє велику увагу саме цій категорії населення. У 2023 році на Київську область за бюджетною програмою «Соціальний захист громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи» було спрямовано державних коштів на загальну суму понад 471 млн грн. Про це повідомив під час брифінгу директор Департаменту соціального захисту населення Київської ОВА Ігор Мещан.
15 Грудня, 2023 р., 11:47
У Вишгородському районі провели третє виїзне засідання групи «Прозорість та підзвітність». Засідання відбулося за участю начальника Київської ОВА Руслана Кравченка, першого заступника голови КОДА Миколи Бойка, начальника Вишгородської РВА Олексія Данчина, голів громад та представників правоохоронних органів, народного депутата Ольги Василевської-Смаглюк.
14 Грудня, 2023 р., 16:15
У селі Озера Гостомельської громади повноцінно відновила роботу гімназія № 1. На території навчального закладу розташовані два корпуси, в одному з яких навчаються школярі. В іншому корпусі функціонує дошкільне відділення.
14 Грудня, 2023 р., 10:20
Структурні підрозділи Київської ОВА взяли участь у презентації нового функціоналу системи Прозорро  – «Обґрунтування потреби». Захід був організований Міністерством економіки України спільно з Офісом Президента України. Нововведення представила заступниця міністра економіки Надія Бігун.
14 Грудня, 2023 р., 10:15
У Вишгородському районі відбулися спільні командно-штабні навчання з організації взаємодії територіальних/регіональних органів та підрозділів Міністерства внутрішніх справ, центральних органів виконавчої влади та Національної гвардії України щодо попередження та ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій на території Київської області. Захід за участі начальника Київської ОВА Руслана Кравченка провели вже вдруге.
13 Грудня, 2023 р., 16:03
У Бучанському районі коштом Фонду ліквідації наслідків збройної агресії відновлюють Бузівський академічний ліцей. Капітальний ремонт закладу передбачає повне відновлення конструктивного та функціонального стану, який виник у зв’язку з пошкодженням об’єкта внаслідок воєнних дій на території Київської області.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь