Узинська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район, місто Узин
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

13 Грудня, 2023 р., 09:16
В Київській області розпочалися роботи з налагоджування альтернативного зв’язку для населених пунктів, де взагалі відсутнє покриття через атаку на «Київстар». Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив начальник Київської ОВА Руслан Кравченко.
12 Грудня, 2023 р., 16:47
Київська ОВА вживає всіх заходів, щоб жителі області попри збій у роботі мобільного оператора «Київстар» вчасно отримували інформацію про сигнал «Повітряна тривога». Про це повідомив начальник Київської ОВА Руслан Кравченко на своїй сторінці у Facebook.
12 Грудня, 2023 р., 16:30
На Київщині триває відновлення житлових об’єктів за кошти Фонду ліквідації наслідків збройної агресії. Серед них – 10-поверхівка в Гостомелі на вулиці Свято-Покровська, 73е.
12 Грудня, 2023 р., 15:02
Через порушення умов скасовується договір на закупівлю 1000 FPV дронів. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив начальник Київської обласної військової адміністрації Руслан Кравченко.
12 Грудня, 2023 р., 14:51
Представники НАЗК провели навчальну нараду щодо запобігання корупції та з питань формування політики доброчесності і електронного декларування. У заході взяли участь голова КОДА Руслан Кравченко, а також працівники КОДА, зокрема уповноважені особи з питань запобігання та виявлення корупції структурних підрозділів облдержадміністрації, райдержадміністрацій і територіальних громад Київщини.
11 Грудня, 2023 р., 16:30
В період опалювального сезону небезпечним є не тільки виникнення пожежі в житлі, а й отруєння чадним газом. Традиційною, на жаль, причиною отруєння чадним газом є неправильний монтаж та експлуатація пічного обладнання.
11 Грудня, 2023 р., 16:28
   З настанням мінусових температур виникає небезпека виходу на льодові покриття озер, ставків та річок. Перший лід особливо приваблює дітей і підлітків. Тож батькам необхідно уважно стежити де знаходяться їх діти, особливо у вільний час, після закінчення занять у школі, а також розповісти до чого можуть призвести забавки та ігри на тонкій кризі. На водоймах тільки починає формуватися льодовий покрив. Тонкий лід, який встановився зараз на водоймах не в змозі витримати вагу людини, навіть дитини. У цей час виходити на нього вкрай небезпечно! Не ризикуйте своїм життям і здоров’ям! Дбайте про себе та своїх рідних!

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь