Узинська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район, місто Узин
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

22 Грудня, 2023 р., 10:41
У Київській ОВА відбулась чергова нарада з представниками підрядників щодо відновлення об’єктів за програмами UNITED24, Фонду ліквідації наслідків збройної агресії та обласної програми із будівництва приватних будинків з нуля. Серед учасників наради: начальник Київської ОВА Руслан Кравченко, перший заступник голови КОДА Микола Бойко, представники Департаменту регіонального розвитку КОВА, ПРООН, ДТЕК, облгазу та робочої групи «Прозорість та підзвітність».
22 Грудня, 2023 р., 10:03
 Наші енергетики - герої війни світла з темрявою. Дякуємо вам за невтомну працю в сьогоднішніх, надзвичайно складних умовах та непохитність, за ваш фронт, який ви тримаєте щохвилини, за високу майстерність та професіоналізм!
22 Грудня, 2023 р., 09:35
Депутати обласної ради під час позачергової 23-ї сесії прийняли Програму соціально-економічного та культурного розвитку Київської області на 2024 рік. Участь у засіданні взяли голова Київської ОДА Руслан Кравченко, його заступники та керівники структурних підрозділів КОДА.
21 Грудня, 2023 р., 12:46
Київська обласна військова адміністрація запустила в тг-месенджері чат-бот «Київщина безпечна». На одній платформі зібрані всі Пункти Незламності та укриття області. Про це повідомив начальник Київської обласної військової адміністрації Руслан Кравченко.
20 Грудня, 2023 р., 15:22
У Київській області спостерігається ріст захворюваності на грип та гострі респіраторні вірусні інфекції серед населення. Так, за минулий тиждень у порівнянні з попереднім показник зріс на 12% та перевищив епідемічний поріг на 2,8%. Більше половини захворілих – діти. Про епідемічну ситуацію із захворюваності у пристоличному регіоні розповіла під час брифінгу генеральна директорка Київського обласного центру контролю та профілактики хвороб МОЗ України Наталія Родина.
20 Грудня, 2023 р., 14:14
У Ворзелі в Київському обласному центрі ментального здоров’я відкрили відділення медико-психологічної реабілітації. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив начальник Київської ОВА Руслан Кравченко.
20 Грудня, 2023 р., 09:40
У смт Макарів за кошти Фонду ліквідації наслідків збройної агресії відновлюють черговий багатоквартирний житловий будинок. У п’ятиповерхівці на 30 квартир за адресою: вул. Олександра Довженка, 34 до війни мешкали 76 людей. Зараз тут проживає 40 осіб. 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь