Узинська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район, місто Узин
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

17 Серпня, 2021 р., 10:55
   Станом на 9:00 17 серпня 2021 року в Узинській громаді, за даними Білоцерківського МВЛД, проживає 1 хворих з лабораторно підтвердженим захворюванням на коронавірусну  хворобу (COVID-19). 1 хворий перебуває на самоізоляції під наглядом лікаря.
13 Серпня, 2021 р., 15:03
   Станом на 9:00 13 серпня 2021 року в Узинській громаді, за даними Білоцерківського МВЛД, хворих на коронавірусну  хворобу (COVID-19) немає.  
12 Серпня, 2021 р., 09:00
   Громадяни не замислюються над тим, в якій мірі можна нашкодити власному здоров’ю та накликати біду на своє тваринницьке господарство і наразити на небезпеку сусідів, якщо харчуватися зі стихійних ринків. Продукти харчування,  які безконтрольно реалізують несумлінні підприємці, приватні особи з рук, не пройшли лабораторний контроль, не мають відповідного маркування, не упаковані належним чином, їх споживання може спричинити небезпечні гострі кишкові інфекції.             В основному на «стихійних ринках» та вздовж автошляхів реалізується продукція, яка виготовлена або вирощена в домашніх умовах та господарствах. Жоден з видів такої продукції не проходить лабораторного контролю. Крім того, у жодному випадку не дотримуються умови зберігання, транспортування і реалізації м’ясо-молочної, рибної, рослинної та іншої продукції (відсутні відповідні умови холоду). Також відсутня інформація для споживача щодо кінцевого терміну придатності харчового продукту, який потребує спеціальних умов. Така продукція представляє високий ризик для здоров’я і життя людей!                 Торгівля з рук у невстановлених місцях – це правопорушення, за яке передбачена відповідальність за статтею 160 Кодексу України про адміністративні правопорушення у вигляді накладення штрафу. Жодні адміністративні заходи з рейдовими перевірками не зможуть повністю знищити стихійну торгівлю. Для її ліквідації в першу чергу повинно налаштуватись населення міста та району.
12 Серпня, 2021 р., 08:58
     Білоцерківський відділ Головного управління Держпродспоживслужби в Київській області нагадує, що в місті Біла Церква  ускладнилася ситуація на захворювання  сальмонельозом серед населення, а  сальмонельоз - інфекційне захворювання тварин, птахів та людей, яке зумовлюється численними серотипами бактерій роду сальмонел і характеризується переважним ураженням травної системи з розвитком діареї, інтоксикації та зневоднення організму, а іноді й сепсису і гнояків у внутрішніх органах.
05 Серпня, 2021 р., 16:30
     Білоцерківське відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Київській області інформує страхувальників та застрахованих осіб, що набув чинності наказ Міністерства охорони здоров’я України від 01.06.2021 № 1066 «Деякі питання формування медичних висновків про тимчасову непрацездатність та проведення їхньої перевірки», яким затверджено, серед іншого, Порядок формування медичних висновків про тимчасову непрацездатність в Реєстрі медичних висновків в електронній системі охорони здоров’я та Інструкцію по роботі з медичними висновками про тимчасову непрацездатність в Реєстрі медичних висновків в електронній системі охорони здоров’я та листками непрацездатності на період дії перехідної моделі.
05 Серпня, 2021 р., 11:20
   Станом на 9:00 05 серпня 2021 року в Узинській громаді, за даними Білоцерківського МВЛД, хворих на коронавірусну  хворобу (COVID-19) немає.  

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь