Узинська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район, місто Узин
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

04 Серпня, 2021 р., 16:25
   У рамках програми Президента України Володимира Зеленського “Велике будівництво”  тривають ремонтні роботи на трасі Київ-Бориспіль. Зараз підрядники оновлюють 31-й кілометр дороги.
29 Липня, 2021 р., 15:43
Податкова знижка: Як перерахувати страхові платежі до недержавного пенсійного фонду здійснені в іноземній валюті?
26 Липня, 2021 р., 15:11
   Станом на 9:00 26 липня 2021 року в Узинській громаді, за даними Білоцерківського МВЛД, проживають 2  хворих з лабораторно підтвердженим захворюванням на коронавірусну  хворобу (COVID-19).  2 пацієнтів госпіталізовано до опорних інфекційних лікарень.
25 Липня, 2021 р., 11:23
     У суботу, 24 липня, у селі Копачів Обухівського району на території парку “Київська Русь” відбулося  обласне святкування Дня Хрещення Русі.  
23 Липня, 2021 р., 12:10
Податок на майно: Коли сплачується податок за новостворений об’єкт житлової та/або нежитлової нерухомості
20 Липня, 2021 р., 12:39
   Десятий рік поспіль Національний центр «Мала академія наук України» проводить Всеукраїнський  інтерактивний конкурс «МАН-Юніор Дослідник». У цьому році в номінації «Історик-Юніор» у конкурсі взяла участь вихованка гуртка комунальної установи «Центр розвитку дітей та молоді», учениця 9 класу НВК "Узинська гімназія" Вероніка Полякова. Вона успішно презентувала онлайн екскурсійний маршрут "Пам'ять про космонавта Павла Поповича на вулиці героя" (керівник Гвоздкова І.С.).
16 Липня, 2021 р., 14:36
Продаж харчових продуктів дозволяється здійснювати лише через стаціонарні підприємства торгівлі та через дрібнороздрібну торгівельну мережу. Харчові продукти і продовольча сировина, які надходять у торговельну мережу, супроводжуються документами, що засвідчують їх безпеку та якість. Відповідальність за дотриманням умов зберігання та реалізації продуктів несуть керівники торгових підприємств.
16 Липня, 2021 р., 14:31
   Сказ — це гостре інфекційне захворювання тварин і людини, спричинене нейротропним вірусом сказу. Характеризується розвитком своєрідного енцефаліту зі стрімким пошкодженням центральної нервової системи. Серед людей хвороба відома як «гідрофобія». У разі зволікання з наданням кваліфікованої медичної допомоги смерть неминуча.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь