Узинська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район, місто Узин
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

01 Вересня, 2021 р., 08:35
Шановні жителі Узинської міської  територіальної громади! Дорогі педагоги, учні, студенти, батьки!
31 Серпня, 2021 р., 08:25
    Щодня в Україні зростає кількість медичних висновків про тимчасову непрацездатність, які лікарі створюють для пацієнтів замість видачі звичних паперових лікарняних. Сьогодні за даними НСЗУ сформовано вже майже 177 тисяч медвисновків, 92,9% з яких – у разі захворювання або травми загального характеру. Про це інформує пресслужба виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України.
29 Серпня, 2021 р., 10:02
    Відзначення Дня пам’яті захисників України  29 серпня обрано не випадково, бо саме в цей день у 2014 році в ході російсько-української війни та Іловайської операції  відбувся потужний прорив української групи військ з російського оточення, де проявився масовий героїзм добровольців і військових,  загинула найбільша кількість українських воїнів. Ті трагічні події російсько-української війни розгорталися на сході України  на полях соняхів, які вже поспіли. І саме під цими соняхами сотні захисників України в боротьбі з ворогом поклали своє життя на вівтар свободи та незалежності нашої країни.  Тому сонях став  символом  Дня пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України.
28 Серпня, 2021 р., 09:18
      Щиро вітаємо вас з професійним святом - Днем авіації України. Надзвичайно ризикована і відповідальна ваша служба. Вона вимагає мужності, оперативності, високого професіоналізму та повної самовідданості. Виконуючи важливі та бойові завдання ви забезпечуєте мир і спокій не тільки в нашій Україні, а й у різних “гарячих точках” нашої планети, під час яких ви неодноразово ризикували своїм життям заради інших та з честю виконували службові обов'язки. Наші військовослужбовці нині відстоюють мир на сході України. І за це їм та усім захисникам хвала і слава. Низько схиляємо голови перед світлою пам'яттю військових, які загинули під час бойових операцій та військових завдань.
28 Серпня, 2021 р., 09:16
Шановні жителі села Острійки!
27 Серпня, 2021 р., 16:41
   Невдовзі пролунає шкільний дзвоник, який оголосить початок 2021/2022 навчального року. У закладах освіти вже дофарбовані останні метри коридорів, вимиті вікна, розставлені парти, підготовлена наочність. Учителі й керівники завершують планування…
27 Серпня, 2021 р., 16:34
“ВЕЛИКЕ БУДІВНИЦТВО” УРБАН-ПАРКУ НА ТЕРИТОРІЇ ВДНГ У КИЄВІ - Відео  
27 Серпня, 2021 р., 16:24
Всеукраїнський конкурс журналістських робіт 2021 року
27 Серпня, 2021 р., 16:23
Президент підписав  Закон України, який допоможе подолати кризу комунальної теплоенергетики та сприятиме сталому забезпеченню жителів громад теплом і гарячою водою (законопроєкт 3508-д).

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь