Узинська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район, місто Узин
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

27 Серпня, 2021 р., 09:34
На підставі  аналізу виконання доходів місцевих бюджетів, проведеного консультантом з бюджетних питань у Київській області Тетяною Ревенко за 7 місяців 2021 року:
26 Серпня, 2021 р., 11:29
Діяльність Білоцерківської окружної прокуратури  на напрямку протидії корупції упродовж І півріччя 2021 року
25 Серпня, 2021 р., 16:31
   Урочисто, весело, спортивно й драйвово відзначила Узинська громада потрійне свято  - День незалежності України, День Узинської громади та День міста Узин.  З самого ранку і до пізньої ночі  жителі та гості нашої громади  мали змогу відвідати цікаву для себе  розважальну локацію.
25 Серпня, 2021 р., 16:26
Податкова знижка: Які заклади відносяться до вітчизняних закладів з метою отримання податкової знижки за навчання?   
23 Серпня, 2021 р., 15:23
      У переддень 30-ї річниці Дня незалежності України  в Узинській громаді відбулися урочисті заходи з нагоди святкування Дня Державного прапора України. Під цим гордим знаменом 30 років тому наш народ утвердив  свою віковічну мрію про незалежність. Нині наш двоколор виконує важливу для української нації функцію – слугує духовним оберегом для наших воїнів-захисників на сході країни.
23 Серпня, 2021 р., 08:56
               Шановні жителі  Узинської громади!      Від щирого серця вітаємо всіх з днем Державного прапора України! Сьогодні ми вшановуємо синьо-жовтий стяг – головну святиню нашої державності, уособлення нашого національного духу і непереможності. Нині прапор став символом незалежності, свободи і гідного майбутнього України. У ньому відображений наш великий народ, все світове українство. День Державного прапора – це свято всіх поколінь українців. Це данина поваги символу держави, що пройшов довгий, часом героїчний, часом трагічний шлях. Під рідним прапором український народ утвердив віковічну мрію про державність, соборність і самостійність. Благородні синій і жовтий кольори неба і пшениці символізують велику працю наших людей від сходу до заходу України й з півночі до півдня. Любов до Батьківщини, почуття національного єднання народжується в наших серцях, коли звучить Державний гімн і майорить Державний прапор.      Дякую нашим мужнім воїнам, які зараз боронять країну на Сході та всім, хто докладає зусиль для розбудови вільної незалежної держави.  Вічна пам'ять і слава всім, хто загинув за Україну!       Переконаний, що завдяки мужності українського народу ми зможемо гідно пройти ці важкі випробування й обов’язково переможемо.      Бажаю всім нам бути гідними пам'яті тих, хто працею, здоров'ям і навіть своїм життям виборювали незалежність нашої країни,  створювали славу і велич Державного прапора України!
19 Серпня, 2021 р., 11:32
   Днями, фахівці територіальних підрозділів ГУ ДПС у Київській області відповідали на запитання бізнесу про зміни до Податкового кодексу України щодо стимулювання детінізації доходів та підвищення податкової культури громадян шляхом запровадження одноразового (спеціального) добровільного декларування фізичними особами належних їм активів та сплати одноразового збору до бюджету. Захід відбувся на базі Центру розвитку підприємництва Білоцерківського міськрайонного центру зайнятості.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь