Узинська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район, місто Узин
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

  23 серпня - День Державного Прапора України.

Дата: 23.08.2021 15:23
Кількість переглядів: 1137

      У переддень 30-ї річниці Дня незалежності України  в Узинській громаді відбулися урочисті заходи з нагоди святкування Дня Державного прапора України. Під цим гордим знаменом 30 років тому наш народ утвердив  свою віковічну мрію про незалежність. Нині наш двоколор виконує важливу для української нації функцію – слугує духовним оберегом для наших воїнів-захисників на сході країни.

    Святково одягнені в національне вбрання  працівники установ та організацій,  представники органів місцевого самоврядування, учні навчальних закладів, кадети Узинської гімназії, лідери учнівського самоврядування, активна молодь, старости сіл Узинської громади та воїни АТО  під звуки патріотичних мелодій  із квітами та жовто-блакитними прапорами  зібралися, щоб урочисто відзначити  День Державного Прапора України.

    Право підняти  державний стяг  України  надали людям, від професійності та небайдужості яких сьогодні залежить наше життя.  Оборонці  рідної землі та шановні  медики  у непростий для держави час стали головними  нашими захисниками та рятівниками.  Учасник АТО Геннадій Черніков та лікар з медицини невідкладних станів Ніна Іванівна Цмокно   виконали почесну місію – підняли Державний Прапор України.

    З вітальним словом до усіх присутніх звернувся Узинський міський голова Віталій Гринчук. Він наголосив на значимості державного свята, адже  День Державного Прапора та День Незалежності України – не просто святкові дні в календарі. Це нагадування про високу ціну свободи, яку виборювали і виборюють сьогодні тисячі справжніх патріотів.

    На території нашої громади проживає 213 учасників АТО. На жаль, у нас є 12  загиблих та померлих захисників.  На сьогоднішньому заході усі присутні вшанували пам’ять загиблих земляків, встановивши біля їхніх могил синьо-жовті прапори та корзини з квітами. Прапор говорить мовою наших сердець. Його благородні синій і жовтий кольори завжди уособлювали  миролюбство  мільйонів українців.

   Мелодійні патріотичні пісні на заході  прозвучали у виконанні викладача Дитячої школи мистецтв Анни Кримповської та її вихованки Дарини Іванової.

   Патріотичний флешмоб  з підняттям у небо синьо-жовтого прапора від лідерів учнівського самоврядування  став урочистою кульмінацією заходу.

   Вітаємо усіх жителів Узинської громаді зі святом!  Хай символ України - Державний прапор  осяює наш шлях, надихає до нових успіхів та звершень для розвитку України!

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь