Узинська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район, місто Узин
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

27 Червня, 2024 р., 11:22
1.  За яких умов надаються компенсації роботодавцям фактичних витрат за облаштування робочих місць працевлаштованих осіб з інвалідністю?
26 Червня, 2024 р., 10:58
Працевлаштування є важливою складовою комплексної системи підтримки учасників бойових дій та їх родин.
25 Червня, 2024 р., 16:21
Пропонуємо за допомогою електронного кабінету роботодавця подати онлайн:
25 Червня, 2024 р., 09:02
Ветерани й ветеранки, а також військові та їхні родини можуть пройти безоплатний курс  "Основи роботи з базами даних", який є спільним проєктом Українського ветеранського фонду, Lobby X та ІТ-компанії SoftServe.
24 Червня, 2024 р., 16:15
Державною службою України з надзвичайних ситуацій щорічно проводиться Всеукраїнська акція “Герой - рятівник року”. Учасником Всеукраїнської акції “Герой-рятівник року” може стати кожний громадянин, який під час надзвичайної ситуації проявив мужність і героїзм. Лауреати акції будуть нагороджені Головою Державної служби України з надзвичайних ситуацій відзнакою “Герой-рятувальник року”. 
24 Червня, 2024 р., 15:57
Шановні мешканці міста Біла Церква, Білоцерківське РУ ГУ ДСНС України у Київській області (далі — Білоцерківське РУ) інформує, що з початку 2024 року на території міста та району зафіксовано 631 пожежу, які було успішно ліквідовано силами пожежно-рятувальних підрозділів. Доцільно відмітити, що нерідко причинами виникнення пожеж є нехтування й недотримання чинних Правил пожежної безпеки в Україні (далі - ППБУ) мешканцями міста. Порушення ППБУ створює суспільну небезпеку, призводить до фатальних наслідків й значних матеріальних збитків, які щоденно несуть громадяни й державні установи.
23 Червня, 2024 р., 10:03
Прийміть найщиріші вітання з нагоди одного з найбільших свят християнського світу – Трійці, що утверджує триєдність Бога, символізує нову надію, яка зі Святим Духом зійшла на людей. Трійця відзначається на пʼятдесятий день після Великодня; це свято сходження Духа Святого на апостолів є днем становлення Християнської Церкви.
23 Червня, 2024 р., 09:51
 Сьогодні ви відзначаєте День народження свого села.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь