Узинська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район, місто Узин
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

29 Квітня, 2024 р., 16:08
Ними ворог дистанційно мінує нашу землю. Зовні вони схожі на невеликий м’ячик сріблястого кольору. Своїм виглядом можуть привертати увагу дітей. Тож попередьте про небезпеку близьких!
29 Квітня, 2024 р., 16:07
    Не спалюйте суху траву або листя, сміття на присадибних дiлянках;   не пiдпалюйте смiття, пух та сухе листя у дворах житлових будинкiв;   не залишайте у лісі обмащене, просочене бензином, мастилом або іншими горючими речовинами ганчір'я.    Це може перерости у неконтрольоване горiння та масштабну пожежу в навколишньому середовищі
29 Квітня, 2024 р., 13:20
Управління безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини, державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Білоцерківського району Головного управління Держпродспоживслужби в Київській області інформує, що над територіями лісових та сільськогосподарських угідь Білоцерківського району Київської області, окрім водних об’єктів та населених пунктів, буде розпочато розповсюдження поживних принад з вакциною проти сказу тварин – пероральна імунізація диких м’ясоїдних. В залежності від погодних умов зазначений захід може тривати протягом 1-2 тижнів.
29 Квітня, 2024 р., 13:19
Щороку 28 квітня за ініціативою Міжнародної організації праці країни світу відзначають Всесвітній день безпеки та здоров’я на роботі, вибираючи актуальну тему, пов’язану з безпекою та здоров’ям працівників на роботі.
29 Квітня, 2024 р., 09:20
Бажаю здоров’я, шановні українці, українки!
29 Квітня, 2024 р., 09:00
Раді оголосити старт конкурсу «Мистецтво, що рятує життя»
28 Квітня, 2024 р., 09:00
🤝 Державна служба України з питань праці, спільно з організаціями роботодавців та профспілок, запрошує вас стати частиною цього важливого руху. Чи ви є майстром слова, художником, фотографом, чи маєте інші таланти - ваші ідеї про безпеку праці заслуговують на увагу!
26 Квітня, 2024 р., 10:33
26 квітня 1986 рік… Чорною та гіркою увійшла ця дата в історію людства. На благодатній українській землі вогонь Чорнобиля опалив долі мільйонів людей, породив проблеми, які з часом змінилися, але не зникли.  

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь