Узинська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район, місто Узин
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

06 Травня, 2024 р., 14:42
️Сьогодні ДЮПівці команди "Шістнадцятий маршрут" здобули навички керування безпілотним літальним апаратом ДСНС.
06 Травня, 2024 р., 14:41
Вільний проїзд пожежної техніки до місця пожежі — важливе питання, яке безпосередньо в першу чергу залежить від громадян. Несвоєчасне прибуття пожежно-рятувального підрозділу до місця виклику може призвести до непоправних наслідків, пов’язаних із загибеллю людей, пошкодженням і знищенням майна.
05 Травня, 2024 р., 08:36
У  житті кожного християнина  Великдень - свято  особливо шановане та величне! Воно приходить разом з весною і наповнює людські серця добром та любов’ю.
03 Травня, 2024 р., 13:03
Великдень – найбільш світле християнське свято. Свято перемоги добра над злом, життя на смертю, свято життя. Саме в такі дні серця людей відкриті, як ніколи, для добрих вчинків. Цей великий день входить у кожну домівку з Божим благословенням, сповнює віри в краще майбутнє, духовно очищає. Напередодні Великодніх свят працівники міської ради привітали та передали від міського голови паски для одиноких громадян, малозабезпечених  та інших жителів Узинської громади, приділили літнім людям увагу, якої вони так потребують.  Люди тепло прийняли привітання зі святом та відчули, що вони не самотні, що про них пам'ятають. «Ураховуючи такий важкий час війни та нелегке матеріальне становище людей, ці пасхальні подарунки стали дуже вчасними й доречними. Ті по-дитячому сором'язливі очі та усмішки від радості свідчать про велич свята Христового Воскресіння. У такий світлий день для всіх особливо важливо відчувати любов і підтримку. Великдень – свято яке насправді, покликане гуртувати людей навколо добрих справ, щоб кожен мешканець нашої громади відчув опіку та турботу», – говорить очільник територіальної громади Віталій Гринчук.
03 Травня, 2024 р., 09:15
Частина з них вже працюють, інша – налагоджують виробництво.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь