Узинська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район, місто Узин
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

17 Квітня, 2024 р., 20:35
😱Вісім команд Білоцерківського району змагались у третьому етапі Всеукраїнських шкільних ліг пліч-о-пліч. 93 черлідерки зійшлись в боротьбі за першість та вихід у обласні змагання.
17 Квітня, 2024 р., 13:51
Відповідно до Указу Президента України від 27 березня 1998 р. № 222 «Про заходи щодо підтримки індивідуального житлового будівництва на селі», постанови Кабінету Міністрів України від 05 жовтня 1998 р. № 1597 «Про затвердження Правил надання довгострокових кредитів індивідуальним забудовникам житла на селі» (далі – Постанова) та інших законодавчих актів у всіх областях були створені Фонди підтримки індивідуального житлового будівництва на селі з метою поліпшення житлових умов сільських мешканців через державну програму «Державне пільгове кредитування індивідуальних сільських забудовників на будівництво (реконструкцію) та придбання житла» на регіональному рівні через програму «Власний дім».
17 Квітня, 2024 р., 09:32
Вітаємо вас із професійним святом – з Днем пожежної охорони.
16 Квітня, 2024 р., 17:02
Група «Прозорість та підзвітність» рекомендувала Вишневій громаді направити на експертизу проєктно-кошторисну документацію трьох обʼєктів, тендери за якими викликали резонанс. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив начальник Київської обласної військової адміністрації Руслан Кравченко.
15 Квітня, 2024 р., 12:06
Наразі в пристоличному регіоні зафіксовано понад 29 тисяч пошкоджених та зруйнованих об’єктів. Однією з найдієвіших програм з відбудови є урядова програма єВідновлення. В рамках всіх трьох етапів програми вже прийняті позитивні рішення на загальну суму 6 млрд 743 млн грн. Про це під час брифінгу повідомив перший заступник голови Київської ОДА Микола Бойко.
15 Квітня, 2024 р., 12:01
В Україні можна отримати юридичні послуги безоплатно.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь