Узинська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район, місто Узин
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

15 Липня, 2022 р., 13:54
Щодо добровільної легалізації своїх статків
15 Липня, 2022 р., 08:11
Щоб запобігти виникнення пожежі у власному помешканні необхідно дотримуватись певних правил пожежної безпеки:
14 Липня, 2022 р., 14:20
На цьому етапі ви вже відгукнулися на вакансію або ж зацікавилися нею. Але ще маєте шанс «зіскочити з гачка», якщо будете уважні, спілкуючись з потенційним роботодавцем. Ось що одразу має насторожити. Вас просять надіслати гроші. Як ми вже писали (http://surl.li/cjkvx), це неприпустимо. І пояснення, за що треба платити, не має жодного значення.
14 Липня, 2022 р., 09:29
Київська область продовжує приймати підприємства з інших регіонів України, де ведуться бойові дії. У рамках Урядової програми релокації українських підприємств до пристоличного регіону вже перемістилися 17 компаній. Наразі свої потужності транспортують 4 підприємства. Ще 34 розглядають пропозиції вільних виробничих та складських площ для переміщення. Про це на селекторній нараді повідомив голова Київської обласної військової адміністрації Олексій Кулеба.
14 Липня, 2022 р., 08:25
Київська обласна військова адміністрація та USAID Проєкт енергетичної безпеки підписали Меморандум про взаєморозуміння. Зокрема, ним передбачено залучення та використання міжнародної технічної допомоги в модернізації та відновленні теплопостачання на Київщині.
13 Липня, 2022 р., 09:55
Аграрії Київської області розпочали збір зернових культур нового врожаю. Так, цьогоріч врожай ранніх зернових та зернобобових збиратимуть на площі 271,3 тисяч га. Про це повідомили в Управлінні агропромислового розвитку Київської ОВА.
13 Липня, 2022 р., 08:24
Радник Голови Асоціації міст України з муніципальних питань Оксана Продан розповіла про співпрацю органів місцевого самоврядування, центральної влади та міжнародних партнерів для відродження України ще більш успішною, ніж до війни, про різні повноваження та обов’язкові умови для залучення міжнародного фінансування, про необхідність розвитку культури, економіки та безпекових рішень для України після Перемоги. В статті зазначено, що децентралізація посилила місцеве самоврядування, дала громадам більше можливостей і відповідальності, отже драйвером і основою відбудови є влада громади.
12 Липня, 2022 р., 08:14
Для ліквідації наслідків бойових дій на Київщині у квітні цього року з резервного фонду держбюджету виділено 400 мільйонів гривень. Першочергово кошти спрямовуються на відновлення об’єктів із незначними пошкодженнями, зокрема, на заміну вікон, дверей та ремонт покрівлі. Наразі роботи завершили вже на 52-х об’єктах. Про це під час брифінгу повідомив голова Київської ОВА Олексій Кулеба. (ВІДЕО)

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь