Узинська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район, місто Узин
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

16 Травня, 2023 р., 14:58
   Ми завжди турбуємось про безпеку дітей, але тепер причин для хвилювання стало набагато більше.  Адже Україна визнана однією з найбільш замінованих країн у світі.      Якщо діти самі йдуть до школи й додому або граються на подвір'ї без нагляду дорослих, необхідно навчити їх основних правил поводження з вибухонебезпечними предметами:  - не можна наближатися, тим більше торкатися вибухонебезпечних предметів;  - слід покликати дорослих і повідомити їм про знахідку;  - відійти на безпечну відстань і зателефонувати за номером 101;  - пам'ятайте, що від спалахів світла та радіосигналів міна може вибухнути.      Повторюйте ці прості, але життєво важливі правила з дітьми щоразу, коли вони виходять на вулицю.
16 Травня, 2023 р., 08:38
   Голова Київської обласної військової адміністрації Руслан Кравченко 15 травня зустрівся з переможницями Чемпіонату Європи з вільної боротьби, мешканками Київщини – Аліною Грушиною та Іриною Коляденко. У Загребі (Хорватія) дівчата вибороли золоті медалі. Про це очільник КОВА написав на своїй сторінці у Facebook.
15 Травня, 2023 р., 16:14
   Питання обмеження розрахунків готівкою між фізичними особами та фізичними особами – підприємцями із суб’єктами господарювання встановлюються і регулюються Положенням про ведення касових операцій у національній валюті в Україні, затвердженим постановою Правління Національного банку України від 29 грудня 2017 року № 148 (далі – Положення № 148).
15 Травня, 2023 р., 10:54
Послуги служби зайнятості для внутрішньо переміщених осіб
15 Травня, 2023 р., 08:59
Щоденно, о 9:00 в Україні загальнонаціональна хвилина мовчання.
15 Травня, 2023 р., 08:27
12 травня голова Київської ОВА Руслан Кравченко провів зустріч із Надзвичайним і Повноважним Послом Французької Республіки в Україні Етьєном де Понсеном. Про це очільник КОВА написав на своїй сторінці у Facebook.
14 Травня, 2023 р., 08:04
Від усієї Узинської громади щиро вітаємо з весняним святом – Днем матері!
12 Травня, 2023 р., 15:40
   Через повномасштабне вторгнення рф значна територія України забруднена вибухонебезпечними предметами. Що робити, якщо під час прогулянки ви виявили небезпечну знахідку?    - Не підходьте до предмету, не торкайтеся і не пересувайте його  - Негайно повідомте про знахідку до служби порятунку за номером 101  - Позначте небезпечне місце добре видимим орієнтиром, де знаходиться цей предмет  - Дочекайтеся прибуття фахівців, вкажіть місце знахідки та повідомте час її виявлення.    Бережіть себе та дотримуйтесь правил поводження з вибухонебезпечними предметами!
12 Травня, 2023 р., 14:08
11 травня голова Київської ОВА Руслан Кравченко відвідав із робочою поїздкою Білоцерківський та Обухівський райони. Про це він повідомив на своїй сторінці у Facebook.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь