Узинська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район, місто Узин
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

31 Травня, 2023 р., 12:46
   Перша леді Олена Зеленська відвідала один із кулінарних хабів Київщини, де навчають за новими стандартами працівників шкільних харчоблоків. Як навчають таких «агентів змін» у Державному професійно-технічному навчальному закладі «Бориспільський професійний ліцей» показав першій леді голова Київської ОВА Руслан Кравченко. Наразі тут опановують теоретично-практичний курс «Сучасні тенденції в організації шкільного харчування» 21 кухар та дієтичні сестри шкіл. 
31 Травня, 2023 р., 07:56
Любі діти, дорогі батьки та шановні педагоги!
29 Травня, 2023 р., 15:56
Влада на всіх рівнях має бути ближчою до людей, забезпечити вирішення проблем Київщини та її жителів. На цьому наголосив голова Київської ОВА Руслан Кравченко під час представлення громадам Обухівського та Фастівського районів нових очільників РДА. Їх призначили відповідно до розпоряджень Президента України від 24 травня 2023 року: Микола Кравчук очолив Обухівську районну державну адміністрацію, Владислав Литвин – Фастівську районну державну адміністрацію. 
29 Травня, 2023 р., 15:11
Триває Всеукраїнська інформаційна кампанія з протидії платіжному шахрайству #ШахрайГудбай, яку організували Національний банк України разом із Кіберполіцією.
29 Травня, 2023 р., 15:07
Про це під час оперативної наради, яку з керівниками структурних підрозділів Білоцерківської районної державної адміністрації та територіальних представництв центральних органів виконавчої влади провів заступник голови адміністрації Олександр Горовенко, доповіла начальник відділу гуманітарного розвитку Надія Крилевець.
29 Травня, 2023 р., 08:59
Щоденно, о 9:00 в Україні загальнонаціональна хвилина мовчання.
25 Травня, 2023 р., 17:11
   26 травня на базі ОЗЗСО «Узинський ліцей №1» відбувся І територіальний етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») серед ЗЗСО Узинської міської ТГ.
25 Травня, 2023 р., 14:16
25 травня 2023 року бібліотекарі ЗЗСО та книгозбірень Узинської громади зустрілися з українською письменницею, волонтеркою Людмилою Охріменко.
25 Травня, 2023 р., 12:55
Ваучер на навчання - документ, який надає громадянам право безоплатно пройти навчання у закладах освіти за затвердженим переліком професій і спеціальностей.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь