Узинська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район, місто Узин
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

24 Жовтня, 2023 р., 20:49
Одна з основних причин смертельних випадків при пожежах – це куріння в ліжку, а найчастіше у нетверезому стані. Любителям куріння корисно буде знати, що пожежі, викликані непогашеною сигаретою, а ще й напідпитку, більш поширені, ніж це здається. Температура тліючої сигарети більше 300 градусів, час її тління – майже 30 хвилин. Час тління горючого матеріалу може складати до чотирьох годин. Тліючий недопалок здатний викликати займання паперу, тканини, тирси, сіна та ін. Білоцерківське РУ ГУ ДСНС України у Київській області звертається до жителів міста Біла Церква та гостей нашого району: будьте обережні з вогнем - не паліть у ліжку, особливо у нетверезому стані, не залишайте увімкненими без нагляду прилади опалення чи газові плити. Будьте уважними, бережіть себе! У разі виявлення пожежі негайно телефонуйте за номером «101»!
24 Жовтня, 2023 р., 20:47
Майже в кожній квартирі чи будинку встановлені газові плити, водонагрівачі, опалювальні печі чи котли. Сьогодні ми порадимо вам, як уникнути трагедії від неналежного користування побутовим газом.
24 Жовтня, 2023 р., 16:46
Цього тижня в Макарові та Ірпені відбудуться комісійні перевірки об’єктів, які відбудовують коштом Фонду ліквідації наслідків збройної агресії. Про це повідомив начальник Київської обласної військової адміністрації Руслан Кравченко на своїй сторінці у Facebook.
24 Жовтня, 2023 р., 15:44
У Бучі на Київщині ввели в експлуатацію новий корпус екстреної допомоги. Сучасний та комфортний побутовий модульний корпус екстреної допомоги звели завдяки Угорській екуменічній службі. 
23 Жовтня, 2023 р., 20:28
У Фурсівському ліцеї на Білоцерківщині зводять захисну споруду цивільного захисту – протирадіаційне укриття. Роботи виконують за кошти Фонду ліквідації наслідків збройної агресії. Про це повідомили в Департаменті освіти і науки КОВА.
23 Жовтня, 2023 р., 20:26
У межах робочої поїздки на Київщину Президент України Володимир Зеленський ознайомився з перебігом комплексного відновлення приватного сектора та багатоквартирних будинків у місті Ірпені та селі Бузова.
23 Жовтня, 2023 р., 20:24
Станом на середину жовтня аграрії Київської області посіяли 185,1 тис. га озимих культур. Про це повідомили в Управлінні агропромислового розвитку Київської обласної військової адміністрації.
23 Жовтня, 2023 р., 20:23
Фундація Олени Зеленської відбудує дитячий творчо-спортивний хаб у Бородянці на Київщині. Новий дитячий простір буде побудований замість центру, який зруйнували російські окупанти. Сьогодні начальник Київської обласної військової адміністрації Руслан Кравченко разом із командою Фундації на чолі із засновницею Оленою Зеленською та директоркою українських ініціатив Фундації Темертеїв Христиною Воллер відвідали Бородянку. Оглянули місце, де раніше був дитячий центр та спортивна школа, а також обговорили перші кроки реалізації спільного проєкту.
23 Жовтня, 2023 р., 08:59
Щоденно, о 9:00 в Україні загальнонаціональна хвилина мовчання.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь