Узинська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район, місто Узин
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

08 Листопада, 2023 р., 11:10
   Державна служба зайнятості реалізовує експериментальний проєкт щодо організації професійного навчання  для учасників бойових дій та осіб з інвалідністю внаслідок війни.
08 Листопада, 2023 р., 11:02
Допомога дітям, які залишилися без батьків, має об’єднати всіх нас. Про це розповів начальник Київської обласної військової адміністрації Руслан Кравченко, який взяв участь у презентації Фундації Катерини Осадчої. Він наголосив, що допомога дітям, які залишилися без батьків, та пошук зниклих цивільних осіб – напрями роботи Фундації Катерини Осадчої. 
08 Листопада, 2023 р., 09:25
Начальник Київської обласної військової адміністрації Руслан Кравченко взяв участь у відкритті першого Міжнародного саміту охорони здоров’я, який відбувається в Києві. Захід зібрав медиків, представників Уряду, обласних адміністрацій, міжнародних організацій, експертів медичної галузі. Загалом – понад 200 учасників.
08 Листопада, 2023 р., 08:38
На території Іванківського ліцею на Бориспільщині зводять нову захисну споруду цивільного захисту. Будівництво протирадіаційного укриття подвійного призначення виконують за кошти Фонду ліквідації наслідків збройної агресії. Замовником робіт є Київська обласна військова адміністрація.
07 Листопада, 2023 р., 10:15
    Захищаючи незалежність та територіальну цілісність України, загинув наш земляк, житель села Блощинці –
06 Листопада, 2023 р., 15:44
Користуйтесь можливістю змінити своє професійне життя!
06 Листопада, 2023 р., 15:34
У селі Бузова зводять новий багатоквартирний житловий будинок на місці зруйнованого. Роботи виконують за кошти Фонду ліквідації наслідків збройної агресії. У п’ятиповерхівці на вулиці Центральна у 47 квартирах до війни мешкали 116 людей.
06 Листопада, 2023 р., 14:40
Забезпечити швидкий та ефективний процес відбудови і визначити вектори розвитку – така мета нової Програми комплексного відновлення території Київської області на 2023-2027 роки. Про стратегічні цілі, передбачені документом, розповів під час брифінгу директор Департаменту містобудування та архітектури Київської ОВА Ярослав Янович.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь