Узинська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район, місто Узин
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

22 Лютого, 2024 р., 12:58
Конкурсна комісія з проведення  конкурсу на зайняття посади директора Узинського ліцею «Успіх» повідомляє, що  відповідно  до результатів конкурсних випробувань (протокол №2 від 21 лютого 2024 року)  переможцем визначено  Синицю Валентину Миколаївну.
21 Лютого, 2024 р., 11:59
Управління безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини, державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Білоцерківського району Головного управління Держпродспоживслужби в Київській області повідомляє про те, що у відповідності до статті 25 Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності харчових продуктів», наказ Міністерства аграрної політики та продовольства України від 10 лютого 2016 року № 39 «Про затвердження Порядку проведення державної реєстрації потужностей, ведення державного реєстру потужностей операторів ринку та надання інформації з нього заінтересованим суб'єктам» (далі – Порядок), зареєстрований в Мін'юсті 12 березня 2016 року за № 382/28512 (із змінами, внесеними згідно з Наказом Міністерства економіки № 142-22 від 21.01.2022), з 15.02.2022 викладений у новій редакції.
21 Лютого, 2024 р., 11:24
Протистояння російській агресії – спільне завдання всього цивілізованого світу. Майже два роки повномасштабного вторгнення росії до України довели, що ворог не відмовився від своїх планів. Це розуміє не лише Україна, а і наші міжнародні партнери. Без об’єднання зусиль, конкретних заходів та потрібної допомоги агресора не зупинити.
19 Лютого, 2024 р., 16:28
Знову гірка втрата для української родини та усієї громади.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь