Узинська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район, місто Узин
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

07 Березня, 2024 р., 11:38
Відбувся ключовий Форум ветеранського бізнесу “Підтримка ветеранського підприємництва: від національної до регіональної перспективи”, 28 лютого.
07 Березня, 2024 р., 11:00
        Головною метою діяльності Укрцентру «Інваспорт» є забезпечення належних умов для реалізації державної політики у сфері фізичної культури і спорту осіб з інвалідністю, здійснення заходів з організації фізкультурнооздоровчої та спортивної діяльності осіб з інвалідністю, спорту вищих досягнень, фізкультурно-спортивної реабілітації осіб з інвалідністю.                    Заходи з фізкультурно-спортивної реабілітації осіб з інвалідністю в основному проводяться на базі Західного реабілітаційно-спортивного центру (Львівська область) за аналогом досвіду провідних країн Європи, під час яких кваліфікованими реабілітологами впроваджуються в дію нові методики реабілітації осіб з інвалідністю із застосуванням засобів фізичної культури і спорту, залучаються провідні спортсмени-паралімпійці, які на власному досвіді показують приклади адаптації до повносправного життя.
07 Березня, 2024 р., 10:38
            Нині серед громадян України користується попитом послуга з отримання посвідчення водія. Серед охочих кермувати автівкою є й люди з інвалідністю. Саме тому в Україні було створено автошколи для осіб з інвалідністю.                  «Автошколи для осіб з інвалідністю» – це флагманський проєкт Міністерства внутрішніх справ України, який реалізується у рамках ініціативи «Без бар’єрів» Першої леді України Олени ЗЕЛЕНСЬКОЇ.
06 Березня, 2024 р., 10:49
Сьогодні в Україні немає людини, яка тією чи іншою мірою не зазнала би впливу війни. Нам потрібно виграти не лише війну, а й мир після її завершення, тому так важливо подбати про  здоров'я громадян вже зараз. Пережитий стрес може спричинити проблеми з фізичним і ментальним здоровʼям.
06 Березня, 2024 р., 10:48
Уряд своїм розпорядженням від 27.10.2023 р. №990-р схвалив Стратегію реформування шкільного харчування на період до 2027 року. Стратегія реалізується двома етапами: перший етап- 2023-2024 роки; другий етап-2025-2027 роки. На кожному етапі передбачається розроблення та виконання операційного плану реалізації Стратегії.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь