Узинська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район, місто Узин
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

16 Червня, 2022 р., 11:17
      Не залишайте дітей без нагляду! Приділіть увагу нагадуванню правилам безпечної поведінки! Розкажіть малюкам про основні небезпеки, які можуть підстерігати їх вдома! Навчіть правилам безпечного використання газових та електричних приладів. Безпека дітей залежить в першу чергу від батьків! Спілкуйтесь із дітьми, навчайте їх основам безпеки життєдіяльності, виховуйте культуру безпечної поведінки.
16 Червня, 2022 р., 11:16
     Асоціація міст України презентує довідник "Перелік організацій, які допомагають громадянам України, що опинилися під час війни в складних життєвих умовах".  Добірка  містить описання допомоги, що надається організацією або фондом, а також лінки і контакти, за якими можна зареєструватися для отримання допомоги.
15 Червня, 2022 р., 11:10
Офіцер бригади, організатор навчань, Іван Слободяник: "Для перемоги нам потрібні багато умінь і навичок. Чи не найголовніше, особливо при бойових діях в населених пунктах, вміння вчасно надати догоспітальну допомогу собі та побратиму. Для цього ми проводимо навчання мешканців громад у Київській області". Сьогодні це медики, вчителі , бійці ДФТГ та керівництво Узинської громади. Тренінг з тактичної медицини провів сертифікований тренер, офіцер Бригади Володимир Порватов.
15 Червня, 2022 р., 09:47
   Нещодавно етногурт «Яринки» Дитячої школи мистецтв Узинської міської ради та аматорський фольклорний колектив «Жоржини» взяли участь у 57-му фестивалі фольклору русинів-українців Словаччини. Організатор мистецького зібрання – Союз русинів-українців Словацької Республіки.
14 Червня, 2022 р., 16:22
Раніше ми вже повідомляли про корисні сервіси в додатку Дія для внутрішньо переміщених осіб (гіперпосилання). Один з найзатребуваніших наразі – Виплати для ВПО.
14 Червня, 2022 р., 15:57
   Аби в майбутньому зменшити кількість загиблих на водних об'єктах, слід обережніше поводитися на річках, озерах і ставках. Насамперед обирайте для купання спеціально відведені та обладнані місця, у крайньому разі – чистий пологий берег. Відпочивайте на воді вранці й ближче до вечора, коли сонце гріє, але немає небезпеки перегрівання.
14 Червня, 2022 р., 10:11
   Естонська рада у справах біженців у співпраці із Запорізьким благодійним фондом «Єдність» за майбутнє» та Естонська організація «Гараж48» запрошують жінок в Україні втілити свої мрії щодо власного бізнесу та стати підприємницею! - Як мінімум 31 жінка чи бізнес-команди, очолювані жінками, які будуть відібрані журі, отримають підтримку, еквівалентну сумі від 20 000 грн до 150 000 грн разом з наставницькою підтримкою протягом шести місяців. - Програма розширення можливостей жіночого підприємництва проводиться для жінок, які втратили джерела доходів для забезпечення своєї родини через війну, яка триває в Україні. - У програмі підприємництва можуть взяти участь жінки (внутрішньо переміщені особи та місцеві жительки), які проживають у Запорізькій (підконтрольна територія), Дніпропетровській, Київській (крім м. Київ), Чернігівській, Сумській областях та внутрішньо переміщені жінки, які проживають у Полтавській, Кіровоградській, Черкаській областях. - Воркшопи онлайн відкриті для всіх, хто зацікавлений у долученні до них та покращенні знань щодо підприємництва, незалежно від того, де Ви перебуваєте – в Україні чи за кордоном. - Програма впроваджуватиметься з липня 2022 року по квітень 2023 року. - Реєстрація на відкриті воркшопи для всіх охочих за посиланням: https://entrepreneur.pagulasabi.ee/ukraine/registration-2022 Детальніше тут: https://is.gd/g6oPdE
13 Червня, 2022 р., 10:54
Хто може отримати статус безробітного?
13 Червня, 2022 р., 10:19
Наявність смартфону й доступу до мережі інтернет суттєво полегшить життя співгромадянам, які через війну вимушені переїхати в межах країни. У застосунку Дія внутрішньо переміщені особи можуть скористатися низкою корисних електронних послуг. Яких саме? – про це йтиметься у серії матеріалів, опублікованих найближчим часом.
09 Червня, 2022 р., 16:16
9 червня відбулася онлайн-нарада із заступником Міністра розвитку громад та територій України Н. Хоцянівською з питань діяльності підприємств теплопостачання та підготовки до опалювального періоду 2022-2023 рр..

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь