Узинська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район, місто Узин
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

13 Лютого, 2023 р., 15:41
   Понад тиждень, як українці записуються до новоствореного підрозділу Міністерства внутрішніх справ України, що складається з восьми бригад. Так, з початку старту формування штурмових загонів до Центрів надання адміністративних послуг Київщини звернулося понад 1100 бажаючих долучитися до нового підрозділу. 
13 Лютого, 2023 р., 12:46
Запрошуємо шукачів роботи та роботодавців відвідати заходи, які проводитимуться  Київською обласною службою зайнятості та філіями!
13 Лютого, 2023 р., 12:41
   09 лютого 2023 року Білоцерківське районне управління Головного управління Держпродспоживслужби у Київській області за участю відділу захисту рослин, фітосанітарної діагностики та прогнозування Головного управління Держпродспоживслужби у Київській області, за участю представників територіальних громад Білоцерківського району, аграріїв, представників суб’єктів господарювання в галузі бджільництва, громадські організації бджолярів та зацікавлених громадян, провели онлайн - нараду на ZOOM платформі на тему: «Профілактика отруєння бджіл пестицидами та порядок реєстрації пасік».
13 Лютого, 2023 р., 08:59
 Щоденно, о 9:00 в Україні загальнонаціональна хвилина мовчання.
13 Лютого, 2023 р., 08:25
   У Київській ОВА відбулась нарада із представниками тих територіальних громад, що зазнали руйнувань внаслідок російської військової агресії. Основна тема — прискорення відновлення пошкоджених об’єктів. Провів зустріч заступник голови Київської обласної військової адміністрації Микола Бойко.
13 Лютого, 2023 р., 08:20
   У 8-ми Центрах надання адміністративних послуг Київської області триває запис до бригад «Гвардія наступу». В одному з таких ЦНАПів у місті Бориспіль т.в.о. голови Київської ОДА Дмитро Назаренко та начальник поліції Київщини Андрій Нєбитов поспілкувалися з добровольцями і ознайомилися з роботою пункту запису до штурмових бригад.
10 Лютого, 2023 р., 15:17
   Сьогодні, у територіальному підрозділі ГУ ДПС у Київській області відбувся черговий сеанс телефонного зв’язку «гаряча лінія» на тему: «Актуальні питання щодо новацій запровадження мінімального податкового зобов’язання (МПЗ) , умов звільнення та правил розрахунку».
10 Лютого, 2023 р., 15:15
   13,5 тис. жителів Київщини отримували послуги Київської обласної служби зайнятості з початку 2023 року.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь