Узинська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район, місто Узин
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

06 Лютого, 2023 р., 08:59
  Щоденно, о 9:00 в Україні загальнонаціональна хвилина мовчання.
06 Лютого, 2023 р., 08:38
   Сьогодні, 3 лютого, в Київській ОВА пройшла робоча зустріч із представниками французької компанії «BETEN International» щодо стратегічного планування відновлення Київщини. Серед учасників — президент компанії «BETEN» Жан Рош, керівник проєктів та архітектор компанії «BETEN» Тимоте Малонга та представник компанії «Досвідчений завод» Олександр Сапелкін. Провів зустріч заступник голови Київської обласної військової адміністрації Микола Бойко.
03 Лютого, 2023 р., 15:53
   Міністерство внутрішніх справ України оголосило про формування кількох додаткових бригад Національної гвардії, Національної поліції та Державної прикордонної служби. Вони мають зміцнити наші сили під час майбутнього наступу.
03 Лютого, 2023 р., 14:49
   У Київській області розпочалося формування бригад «Гвардія наступу». З цього приводу т.в.о. голови Київської обласної державної адміністрації Дмитро Назаренко, начальник ГУ Національної поліції в Київській області Андрій Нєбитов, Командир Першої Президентської бригади імені гетьмана Петра Дорошенка НГУ полковник Микола Мішакін записали спільне відеозвернення.
03 Лютого, 2023 р., 14:48
   Війна внесла багато неочікуваних змін у мирне життя українців, руйнуючи їхні плани та мрії. У цій важкий для всіх сімей час все частіше молоді матері почали відмовлятися від малюків у пологових будинках.
03 Лютого, 2023 р., 08:59
   Щоденно, о 9:00 в Україні загальнонаціональна хвилина мовчання.
31 Січня, 2023 р., 18:10
Служба у справах дітей  та сім'ї  Узинської міської ради тісно співпрацює з Благодійним фондом «Hope Charity». Благодійний фонд був створений, щоб допомагати дітям-сиротам, дітям, позбавленим батьківського піклування, які перебувають у дитячих будинках сімейного типу, прийомних сім’ях.  Фонд допомагає дітям з отриманням освіти, одержанням практичних навичок роботи з комп’ютером, а також з соціальною адаптацією дітей та підлітків до реального життя.     Представники благодійного фонду «Hope Charity» завітали в Узин та подарували дітям–вихованцям дитячого будинку сімейного типу Тарнопольської Н.В та прийомної  сім’ї Федоряків сучасні комп’ютери.         Висловлюємо  вдячність працівникам фонду за небайдуже ставлення до проблем дітей,  які залишилися без батьківського тепла.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь