Узинська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район, місто Узин
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

03 Березня, 2023 р., 15:08
   Війна внесла багато неочікуваних змін у мирне життя українців, руйнуючи їхні плани та мрії. У цей важкий для всіх  сімей час все частіше молоді матері почали відмовлятися від малюків у пологових будинках.
03 Березня, 2023 р., 08:25
Міністерство розвитку громад, територій та інфраструктури спільно з Київською обласною військовою адміністрацією підписали меморандуми з Програмою розвитку ООН про взаєморозуміння для надання допомоги у відновленні 18 пошкоджених багатоквартирних будинків. 
03 Березня, 2023 р., 08:10
«Провів засідання Ставки – суто по фронтовій і безпековій ситуації. Загальну доповідь зробив Головнокомандувач. Була доповідь розвідки. ОСУВ «Хортиця» – ключова увага Бахмуту. ОСУВ «Таврія» – обговорили Донецький і Запорізький напрямки. Була детальна доповідь генерала Тарнавського. На сьогоднішній звірячий російський ракетний обстріл Запоріжжя буде наша відповідь як військова, так і юридична. Окупант неминуче відчуватиме нашу силу. Силу справедливості – в усіх сенсах слова. І я хочу подякувати всім нашим рятувальникам, які від ночі розбирають завали будинку, підʼїзд якого був зруйнований ракетою. ОСУВ «Одеса» – доповідь щодо ситуації по південному напрямку. Зокрема по тому, що стосується Херсона і Херсонщини. Звичайно, не залишаємо без уваги північ нашої держави, кордон. Командувачі прекрасно розуміють, що їхнє завдання – робити все, щоб подавляти вогонь терористів. І постійно працюємо з партнерами над тим, щоб далекобійність наших можливостей зростала».
02 Березня, 2023 р., 08:59
Щоденно, о 9:00 в Україні загальнонаціональна хвилина мовчання.
01 Березня, 2023 р., 16:35
У Київській області продовжує функціонувати «гаряча лінія». За номером (044) 363 07 34 жителі регіону мають змогу звернутися за допомогою чи консультацією щодо роботи структурних підрозділів ОВА, реагування на будь-яку надзвичайну ситуацію чи подію на території області.
01 Березня, 2023 р., 15:52
Шановні батьки! 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь