Узинська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район, місто Узин
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Оголошення

14 Червня, 2023 р., 09:03
     На виконання Постанови Кабінету № 565 від 30 травня 2023 року, якою внесено зміни до Постанови Кабінету Міністрів України від 21 квітня 2023 року № 381 «Про затвердження Порядку надання компенсації для відновлення окремих категорій об’єктів нерухомого майна, пошкоджених внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією Російської Федерації, з використанням електронної публічної послуги «єВідновлення», формується новий склад комісії з розгляду питань щодо надання компенсації за пошкоджені об’єкти нерухомого майна внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією Російської Федерації проти України.
07 Червня, 2023 р., 11:55
          На 27 сесії VIII скликання Узинською міською радою було прийнято рішення
06 Червня, 2023 р., 15:33
        Конкурсний відбір суб’єктів оціночної діяльності здійснюється відповідно до Положення про конкурсний відбір суб’єктів оціночної діяльності у випадках продажу та передачі в оренду майна, в тому числі земельних ділянок комунальної власності Узинської міської ради затвердженого рішенням 27 сесії VIII скликання Узинської міської ради №27-1417/2023  від 01.06.2023 року .
05 Червня, 2023 р., 11:29
У зв'язку з технічними збоями в мережі Укртелеком лінія 101 не працює.
20 Травня, 2023 р., 09:32
   Прощання із загиблим БОГДАНОМ ХОДАКІВСЬКИМ відбудеться сьогодні, 20 травня 2023 року, об 11:30 за адресою: м. Узин, вул. Білоцерківська, 13.
08 Травня, 2023 р., 10:23
     Києво-Могилянська  школа врядування імені Андрія Мелешевича Національного університету «Києво-Могилянська академія» оголосила відбір на освітній проєкт «Професійний розвиток ветеранів для роботи на посадах державної служби та служби в органах місцевого самоврядування», який погоджено Національним агентством з питань державної служби, як програма підвищення кваліфікації. Зазначено, що метою програми є сприяння професійному розвитку ветеранів та ветеранок, які перебувають на посадах державної служби чи служби в органах місцевого самоврядування менше одного року станом на дату проведення конкурсного відбору слухачів та мають намір продовжувати працювати на цих посадах у найближчому майбутньому. При наявності досвіду роботи більше року на посадах державної служби або в органах місцевого самоврядування вступ можливий без проходження конкурсу.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь