Узинська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район, місто Узин
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Оголошення

10 Листопада, 2023 р., 14:17
   У м.Узин по вулиці І.Богуна, 19 (приміщення Будинку культури, вхід збоку) проводить прийом начальник відділу Центру допомоги захисникам України при Київській ОВА Ольга Цуканова.
03 Листопада, 2023 р., 10:05
   Відповідно до Правил обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов, і надання їм жилих приміщень, та в зв’язку з веденням Єдиного державного реєстру громадян, які потребують поліпшення житлових умов, виконавчий комітет Узинської міської  ради повідомляє, що громадянам, які перебувають на квартирному обліку при виконавчому комітеті Узинської міської ради, необхідно щорічно, в термін з 1 жовтня по 30 грудня поточного року, проходити перереєстрацію.
29 Вересня, 2023 р., 14:09
Повідомлення  для споживачів послуги  з постачання теплової енергії
29 Вересня, 2023 р., 11:11
        Комунальне підприємство «ВУ ЖКГ-1», яке розташоване за адресою: 09161, м. Узин, Київська область, вул. Л.Українки, 20-а, є виконавцем послуг з вивезення побутових відходів  на території  усієї  Узинської міської об’єднаної територіальної громади,  відповідно до рішення виконавчого комітету Узинської  міської ради від 15.07.2019 року №77 «Про затвердження протоколів № 1-5 від 24.06.2019 р. засідання  конкурсної комісії щодо проведення конкурсу з  визначення виконавця послуг із вивезення побутових відходів на території Узинської міської ОТГ та введення їх в дію» ,  (далі – Виконавець), пропонує фізичним  особам, які є власниками (співвласниками, користувачами) нерухомого майна, або за згодою власника іншим особам, які користуються об’єктом нерухомого майна (далі – Споживачам) отримувати послуги з управління побутовими відходами (збирання, вивезення та захоронення твердих побутових відходів) на території Узинської об’єднаної територіальної громади шляхом приєднання до Публічного Договору про надання послуг з управління побутовими відходами.
12 Вересня, 2023 р., 16:03
   На виконання постанови Кабінету Міністрів України від 04 серпня 2023 року № 812 «Про затвердження Типового положення про Раду з питань внутрішньо переміщених осіб»  при Білоцерківській районній державній (військовій) адміністрації створюється Рада з питань внутрішньо переміщених осіб.
12 Вересня, 2023 р., 16:00
   Шановні жителі Узинської громади (російськомовні, переселенці й усі, хто хоче вдосконалити свої знання й уміння комунікації українською мовою)!
16 Серпня, 2023 р., 15:00
   Оголошується відбір кандидатур серед внутрішньо переміщених осіб та представників громадських об’єднань, які провадять діяльність у сфері забезпечення та захисту прав внутрішньо переміщених осіб до персонального складу Ради при Білоцерківській районній державній адміністрації.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь