Узинська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район, місто Узин
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

09 Жовтня, 2023 р., 08:59
Щоденно, о 9:00 в Україні загальнонаціональна хвилина мовчання.
09 Жовтня, 2023 р., 08:45
Начальник Київської ОВА Руслан Кравченко днями провів оперативну нараду з керівниками правоохоронних органів області, представниками НАЗК, головами районних військових адміністрацій. Метою заходу є ефективна боротьба на всіх рівнях із корупцією.
09 Жовтня, 2023 р., 08:38
На Київщині в рамках першого етапу програми єВідновлення вже ухвалено майже 4,2 тис. позитивних рішень на суму понад 377 млн грн. В обробці – ще понад 2 тисячі заявок. Про це під час брифінгу повідомив начальник Київської обласної військової адміністрації Руслан Кравченко.
06 Жовтня, 2023 р., 15:37
В Ірпені на Гостомельському шосе відновлюють ще один багатоквартирний житловий об’єкт. Капітальний ремонт виконують за рахунок коштів Фонду ліквідації наслідків збройної агресії. У будинку на 42 квартири до війни мешкали 126 людей.
06 Жовтня, 2023 р., 15:36
Бібліотеки Київщини, крім осередків просвітницької роботи, стали місцями безпеки та підтримки. У них нині облаштовані пункти незламності, організовується соціальна підтримка, психологічна реабілітація та навчання населення. Про новий функціонал бібліотек в умовах сьогодення розповіла під час брифінгу директорка Департаменту культури та туризму Київської ОВА Анна Куценко.
06 Жовтня, 2023 р., 15:35
Київська область завершила планову підготовку до осінньо-зимового періоду. Про стан підготовки об’єктів до опалювального сезону розповів під час брифінгу директор Департаменту житлово-комунального господарства та енергоефективності Київської ОВА Олександр Попроцький.
06 Жовтня, 2023 р., 15:22
Забезпечення населення якісною питною водою є однією із найбільш пріоритетних проблем сьогодення. Ця проблема стосується як централізованого, так і децентралізованого водопостачання. Невідповідність питної води санітарно-епідеміологічним вимогам є основною причиною підвищення захворюваності серед населення на такі інфекційні захворювання, як: вірусний гепатит А, дизентерія, черевний тиф, холера, ротавірусні інфекції, лептоспіроз тощо, а також хвороби пов’язані з хімічним забрудненням води (водно-нітратна метгемоглобінемія, флюорози тощо). На жаль, заходи з покращення якості колодязної води у більшості випадків не забезпечують помітних зрушень.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь