Узинська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район, місто Узин
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

02 Червня, 2021 р., 14:19
      Білоцерківська ДПІ ГУ ДПС у Київській  області нагадує, що згідно Податкового кодексу України (далі ПКУ), до складу майнових податків входять:
01 Червня, 2021 р., 16:45
     У Міжнародний день захисту дітей вихованці дитячого будинку сімейного типу Тарнопольської Надії Василівни відвідали Київський академічний обласний музично-драматичний театр ім. П.К.Саксаганського, побувавши на виставі «Рапунцель».
01 Червня, 2021 р., 16:42
   Члени правління Асоціації міст України 22 квітня одноголосно ухвалили Рішення, в якому висловлена позиція категоричної непідтримки законопроєктів №4561 та №4562 як таких, що шкодять місцевому самоврядуванню і не забезпечують досягнення поставленої мети.
01 Червня, 2021 р., 15:27
     Сьогодні, 1 червня 2021 року, розпочалися військово-польові заняття у кадетів Окремого військово-авіаційного взводу Білоцерківського військово-гімназійного корпусу (відео). Заняття будуть тривати 3 дні. У програмі – вогнева, домедична, тактична, військова та прикладна фізична підготовки, та традиційний козацький куліш.
01 Червня, 2021 р., 14:45
     Весело, цікаво та спортивно пройшов Міжнародний день захисту дітей в Узинській громаді.
01 Червня, 2021 р., 14:15
      У Міжнародний день захисту дітей  представники Дитячої ради Узинської громади побували на зустрічі з головою Верховної Ради України Дмитром Разумковим. Спілкувалися у вільному форматі. Питання ставили невимушено, що без попередньої підготовки та підказок дорослих. Очільник парламенту на дитячу цікавість реагував з гумором, але відповідав серйозно.
31 Травня, 2021 р., 14:03
Нові правила призначення і нарахування субсидій викликають багато запитань у існуючих та потенційних отримувачів. Міністерство соціальної політики України відібрало питання, що найчастіше зустрічаються, і підготувало вичерпні відповіді.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь