Узинська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район, місто Узин
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

24 Вересня, 2021 р., 14:46
   Станом на 9:00 24 вересня 2021 року в Узинській громаді, за даними Білоцерківського МВЛД, проживають 30 хворих з лабораторно підтвердженим захворюванням на коронавірусну хворобу (COVID-19). З них 29 хворих перебувають на самоізоляції під наглядом лікарів, 1 пацієнт госпіталізований до опорної інфекційної лікарні.
22 Вересня, 2021 р., 16:11
Актуальні питання застосування РРО/ПРРО – тема  «гарячої лінії» на Білоцерківщині
22 Вересня, 2021 р., 16:08
     15 вересня 2021 року  позашкілля  Узинської громади гостинно відчинило двері для своїх вихованців.  Весело та креативно розпочали заняття керівники гуртків відділу позашкільної роботи Центру розвитку дітей та молоді.  Веселі ігри, пізнавальні вікторини, ігрові квести на гуртках екологічного і патріотичного напрямів, виставка квіткових композицій, малюнки на асфальті та ігрові тренінги стали цікавим стартом гурткових занять.
21 Вересня, 2021 р., 12:03
   Станом на 9:00 21 вересня 2021 року в Узинській громаді, за даними Білоцерківського МВЛД, проживають 24 хворих з лабораторно підтвердженим захворюванням на коронавірусну  хворобу (COVID-19). Всі хворі перебувають на самоізоляції під наглядом лікарів.
21 Вересня, 2021 р., 11:40
«Грибні сезони» щороку приносять у своїх кошиках не лише щедрі дарунки лісу, а й дедалі більшу тривогу, біль і біду. Гриби, зібрані в природних умовах, небезпечний продукт харчування, який може викликати отруєння, а іноді смерть. Отруєння викликають токсини, алкалоїди та сполучення важких металів, які містяться в грибах.
20 Вересня, 2021 р., 14:59
   Узинська міська територіальна громада активно включилася в реалізацію проєктів, які спрямовані, в першу чергу, на підвищення безпеки її жителів.
17 Вересня, 2021 р., 16:26
     Узинська міська лікарня дякує Благодійному Фонду "ФАРМАЦІЯ" в особі його директора Віталія Архіпова та керівнику Представництва Медокемі Лімітед в Україні  Олексію Береснєву за надану благодійну допомогу у вигляді лікарських препаратів - антибіотиків Медоклав та Медоциприн. Надані препарати будуть спрямовані на лікування хворих у стаціонарному відділенні лікарні.      Щиро вдячні за співпрацю, небайдужість і бажання допомогти.      Будьмо здорові! Бережімо себе і своїх рідних!
17 Вересня, 2021 р., 12:39
  17 вересня 2021 року на виконання програми Президента Володимира Зеленського  «Активні парки – локації  здорової  України»  в Узинській міській територіальній громаді  відбулася презентація спортивної локації .

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь