Узинська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район, місто Узин
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Понад 2 млрд грн виплачено українським пенсіонерам із зони бойових дій, завдяки спільній програмі ВПП ООН, Мінсоцполітики та Пенсійного фонду.

Дата: 28.08.2024 10:25
Кількість переглядів: 28

Цю програму ми започаткували у серпні 2023 р., спільно з Пенсійний фонд України і Всесвітньою продовольчою програмою ООН (ВПП ООН), щоб об'єднати зусилля у наданні українцям грошової допомоги від міжнародних гуманітарних організацій.

На сьогодні вона успішно діє, понад 470 тис. українських пенсіонерів вже отримали виплати від World Food Programme на сумму 2,01 млрд грн. Наразі програму продовжено до кінця грудня 2024 року.

Нагадуємо, що в межах програми додаткова грошова допомога надається пенсіонерам, які отримують пенсію меншу за 3250 грн і проживають на територіях активних або можливих бойових дій, та які не отримували після 1 березня 2023 р. додаткових грошових виплат від міжнародних організацій та/або допомоги на проживання для ВПО.

Спеціально звертатись за призначенням додаткової виплати НЕ потрібно. ВПП ООН спрямовує кошти пенсіонерам на підставі інформації у базах даних Пенсійного фонду.

Програма фінансується ВПП за кошти Німеччини, Норвегії, Фінляндії, Європейського союзу, Швеції, Швейцарії та приватних донорів. Висловлюємо їм щиру подяку за підтримку українців під час війни.

Більше інформації – на нашому сайті https://www.msp.gov.ua/news/23953.html

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь