Узинська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район, місто Узин
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі в межах закупівлі UA-2024-07-10-003039-a

Дата: 10.07.2024 11:30
Кількість переглядів: 50

Мета проведення закупівлі: забезпечення пальним автотранспортних засобів

Замовника

 

Замовник: Узинська міська рада

 

ЄДРПОУ: 04054990

 

Вид закупівлі: запит ціни пропозицій

 

Предмет закупівлі: Бензин А-95 ( талони /скретч-картки) код ДК 021:2015 –09130000-9 – Нафта та дистиляти

 

Очікувана вартість предмета закупівлі: Визначення очікуваної вартості предмета

закупівлі здійснювалось з урахуванням затвердженої центральним органом виконавчої влади, що забезпечує формування та реалізує державну політику у сфері публічних закупівель, примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі (наказ Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 18.02.2020 № 275 із змінами).

 Аналіз актуальних цін на АЗС в Україні на бензин здійснюємо користуючись інформацією розміщеною на сайті «Всі АЗС-ціни на бензин, ДП, газ на заправках України» (http://vseazs.com) та з урахуванням офіційних статистичних даних Мінфіну (index.minfin.com.ua/markets/fuel/) станом на дату оголошення закупівлі 10.07.2024.

Відповідно до даних розміщених на сайті «Всі АЗС-ціни на дизельне паливо, ДП, газ на заправках України» середня вартість бензину А-95 станом на 10.07.2024р. складає: 56,59грн -56,94 грн з ПДВ (Київська обл..)

Фото без описуФото без описуФото без опису

    Відповідно до планових обсягів використання ПММ та бюджетних призначень, для забезпечення пальним автотранспортних засобів міської ради на період серпень 2024 р. – жовтень 2024р. необхідно придбати – 2400 літрів бензину. Середня вартість пального на АЗС, які знаходяться в зоні доступності для заправки службових авто становить  58,99 (59,00) грн. Таким чином , очікувана вартість  предмета закупівлі становить 141600,00 грн. з ПДВ .

 

Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі:

Бензин А-95 за своїми характеристиками і показниками повинен відповідати ДСТУ 7687:2015 «Бензини автомобільні Євро. Технічні умови» та Технічному регламенту щодо вимог до автомобільних бензинів, дизельного, суднових та котельних палив. Показники якості повинні відповідати значенням норм за екологічним класом Євро5. Бензин має бути виготовлений на нафтовій основі, без додавання етанолу.

Враховуючи необхідність використання протягом усіх сезонів (зимового і літнього) предмета цієї закупівлі, товар повинен відповідати Технічному регламенту щодо вимог до автомобільних бензинів, дизельного, суднових та котельних палив, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 01.08.2013 № 927.

Постачання товару має здійснюватися за талонами або скретч-картками номіналом 10 літрів або 20 літрів. Термін дії талонів або скретч-карток: не менше шести місяців з моменту отримання їх Замовником.

З метою забезпечення якості предмета закупівлі на постачальника покладається обов’язок забезпечення контролю якості кожної партії пального, що постачається замовнику, та своєчасної заміни неякісного товару.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь