Узинська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район, місто Узин
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Шановні мешканці громади!

Дата: 23.06.2024 10:03
Кількість переглядів: 61

Прийміть найщиріші вітання з нагоди одного з найбільших свят християнського світу – Трійці, що утверджує триєдність Бога, символізує нову надію, яка зі Святим Духом зійшла на людей. Трійця відзначається на пʼятдесятий день після Великодня; це свято сходження Духа Святого на апостолів є днем становлення Християнської Церкви.

Розмаїття народних обрядів символізують оновлення світу, розквіт життєвих сил, вселяють надію на краще майбутнє, примножують прагнення жити в мирі й творити добро на рідній землі.

Християни прикрашають свої оселі пахучим зелен-зіллям, а згодом використовують його як оберіг. Хай же разом зі свіжою зеленню у ваші родини прийде радість, мир, спокій та Божа благодать. Нехай це свято надихне вас на добрі справи й наповнить ваші серця всепрощенням та любов’ю до ближніх. Зичимо всім здоров’я, душевного тепла, натхнення, благополуччя, довголіття, світлої надії. Нехай у серце кожної людини доброї волі прийде радісною звісткою Господнє благословення.

Україна зустрічає свято сходження Святого Духа не під мирним небом. Але пам’ятаймо, що Бог завжди на боці правди, а тому всі вороги українського народу приречені на поразку. Усе зло світу перемагається тайною воскресіння Христового, бо Христос переміг гріх і смерть.

Сьогодні віра й надія стали нашою міцною опорою в боротьбі за майбутнє країни. Кожен із нас має надію бути почутим Всевишнім. Щороку ми просимо Божого благословення й радості. Знову наші молитви до Господа лунають з проханням захистити Україну, дарувати Перемогу та послати мир на нашу рідну українську землю.

Слава Україні! Слава її героям!

З повагою,

міський голова Віталій Гринчук та депутати Узинської міської ради

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь