Узинська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район, місто Узин
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Продовжується співпраця Білоцерківського району з представниками латвійської благодійної фундації «AGENDUM», які надають системну підтримку Збройним Силам України, громадянам з числа ВПО, багатодітним родинам та особам соціально незахищених категорій

Дата: 11.06.2024 14:07
Кількість переглядів: 104

Фото без опису

Днями на Білоцерківщину від латвійських друзів прибув незвичайний вантаж – 1400 кущів рододендронів та спеціальний грунт для цього сорту квітів.

Начальник Білоцерківської РВА Ірина Старенька спільно з Узинським міським головою Віталієм Гринчуком та працівниками КП « Узинзеленбуд» Узинської міської ради прийняли гуманітарну допомогу, яка наразі несе в собі особливий зміст – непохитну віру латвійських друзів у перемогу України та прагнення якнайшвидше заживити рани, що залишилає по собі війна на українських землях.

- Ці прекрасні квіти  будуть розподілені між громадами району. Як краплинка позитивної енергії від наших латвійських побратимів. Україну потрібно змінювати і робити кращою щодня і щомиті. Дякуємо всім, хто долучився до виконання цієї  незвичної місії. Відбудовуємо Україну разом! – наголосила Ірина Старенька, приймаючи допомогу від представників Латвії.

Фото без опису

 

 

 

 

 

 

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь