Узинська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район, місто Узин
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ПРОФІЛАКТИКА – ЗАПОРУКА БЕЗПЕЧНИХ УМОВ ПРАЦІ

Дата: 02.05.2024 11:18
Кількість переглядів: 86

Кожен з нас знає, що здоров'я – це наш найцінніший ресурс. Так само, як ми піклуємося про своє здоров'я, необхідно піклуватися і про "здоров'я" нашого обладнання. Регулярні медичні огляди допомагають виявити та вчасно лікувати можливі проблеми, перш ніж вони стануть серйозними. Те саме стосується і нашого робочого середовища.

Здоров'я працівників – це фундаментальний елемент успішної компанії. Проведення регулярних медичних обстежень забезпечує раннє виявлення професійних захворювань та загальних медичних станів, зменшуючи ризик виникнення нещасних випадків та захворювань. Вчасне лікування та профілактика зберігають здоров'я і продуктивність наших команд.

Технічний стан обладнання також вимагає постійної уваги. Ретельне технічне обслуговування та перевірки гарантують, що устаткування функціонує належним чином, запобігаючи потенційним аваріям чи збоям у роботі. Це не лише підвищує безпеку, але й забезпечує тривалість служби нашого обладнання.

Разом ми можемо забезпечити безпечне та здорове робоче місце – приєднуйтесь до нашої ініціативи з підтримання здоров'я на робочому місці та утримання нашого обладнання у справному стані. Пам'ятайте, що попередження завжди краще за лікування!

Здорові працівники та надійне обладнання – це не просто витрати, це інвестиції у майбутнє, які забезпечують якість та безпеку нашої діяльності на всіх етапах.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь