Узинська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район, місто Узин
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ОГОЛОШЕННЯ ПРО ДОБІР НА ВАКАНТНІ ПОСАДИ

Дата: 23.02.2024 09:06
Кількість переглядів: 45

Головний інженер з охорони праці сектору з питань охорони праці та цивільного захисту (робоче місце – не визначено).

Посадові обов’язки: організація, здійснення та контроль заходів з охорони праці, спрямованих на створення безпечних умов праці, запобігання нещасним випадкам, професійним захворюванням, аваріям у процесі трудової діяльності, захист працівників, майна і територій від надзвичайних ситуацій та подій.

Кваліфікаційні вимоги: наявність досвіду роботи у сфері охорони праці не менше 2 років.

Головний спеціаліст відділу з питань призначення та перерахунків пенсій військовослужбовців та деяких інших категорій громадян управління пенсійного забезпечення, надання страхових виплат, соціальних послуг, житлових субсидій та пільг (робоче місце – м. Київ, вул. Сім’ї Стешенків,2).

Посадові обов’язки: прийом та підготовка документів для призначення (перерахунку) пенсій, переведення з одного виду пенсії на інший вид пенсії, для виплати допомоги на поховання, поновлення виплати пенсії особам з числа колишніх військовослужбовців та членів їх сімей тощо; формування та ведення пенсійних справ, забезпечення їх облік та зберігання; проведення інформаційно-роз’яснювальної роботи з питань пенсійного забезпечення.

Кваліфікаційні вимоги: вища освіта за освітнім ступенем не нижче бакалавра або молодшого бакалавра, досвід роботи необов'язковий.

Головний спеціаліст відділу обслуговування громадян № 11 (сервісний центр) управління обслуговування громадян (робоче місце – с. Софіївська Борщагівка, вул. Боголюбова,13 в).

Посадові обов’язки: організація та здійснення прийому та обслуговування громадян, які звертаються до органів ПФУ, зокрема: прийом заяв та документів необхідних для призначення, перерахунку та виплати пенсій; видача довідок, виписок, інших документів з питань пенсійного забезпечення; розгляд звернень, заяв та скарг громадян, підприємств та організацій, посадових осіб; надання роз’яснень з питань, що належать до повноважень відділу.

Кваліфікаційні вимоги: вища освіта за освітнім ступенем не нижче бакалавра або молодшого бакалавра, досвід роботи необов'язковий.

Особа, яка бажає взяти участь у доборі на посади державної служби, подає резюме на електронну адресу: gupfupersonal@ukr.net

Термін прийому резюме до 29 лютого 2024 року.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь