Узинська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район, місто Узин
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Електорбезпека у вашій оселі

Дата: 05.02.2024 11:23
Кількість переглядів: 91

Якщо електропроводку вашої оселі було змонтовано ще 30 років або більше тому, бажано її замінити повністю з кількох причин. По-перше, її ізоляція втрачає цілісність за тривалого використання, що може призвести до ураження електрострумом. По-друге, ми стали більше користуватися електропобутовими приладами ( електрочайник, праска, мікрохвильова піч, бойлери, кондиціонери, телевізори, пральна машина тощо). Це може призвести до перенавантаження електромережі, а часом і до пожежі.

Різноманітність електроприладів, яку пропонують торговельні мережі, дуже велика, і потужність, якої вони потребують, також немала, тому не слід користуватися одночасно всіма приладами, які є у вашій оселі. Для влаштування електропроводки слід залучати досвідчених фахівців, які можуть виконати роботу з урахуванням вимог електробезпеки.

Важливо дотримуватись техніки безпеки під час користування електроприладами. Головну увагу варто звернути на нагрівальні прилади – їх треба тримати на безпечній відстані від горючих матеріалів. Купувати слід у спеціалізованих магазинах, щоб уникнути підробок.. Також не зайве перевірити з’єднання в розетках, вимикачах, вилках та розподільчих коробок, де може бути поганий контакт. За великої споживчої потужності в цих місцях нагріваються металеві частини, що може спричинити пожежу.

 

                                                       Білоцерківське РУ ГУ ДСНС України у Київській області

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь