Узинська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район, місто Узин
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Наших українських дій проти держави-терориста буде більше – звернення Президента Володимира Зеленського

Дата: 27.09.2023 08:34
Кількість переглядів: 112

Бажаю здоров’я, шановні українці, українки!

Звіт за цей день. Провів Ставку. Кілька головних питань. Перше – конкретна ситуація на фронті, наші наступальні дії, оборонні операції. Важливі доповіді щодо Сходу, Півдня. Також щодо знищення логістики та штабів окупантів. Є хороші деталі. Гучні деталі. Я дякую всім українським воїнам, які відзначились!

Друге – забезпечення снарядами. Це тематика, якою займаємося щоденно. Постачання від партнерів. Пошук нових можливостей у світі – ми чітко знаємо, як забезпечити постачання. Та поступово збільшуємо обсяги нашого, українського виробництва. Це один із топових пріоритетів.

Сьогодні, до речі, окрім доповідей на Ставці була й окрема нарада з Мінстратегпромом.

Була на Ставці й окрема змістовна доповідь розвідки щодо ситуації в російському ВПК.

Чітко бачимо, які напрями тиску на Росію мають бути посилені, аби терористичні можливості не зростали.

Санкцій – недостатньо. Буде більше. Наших власних, українських дій проти держави-терориста теж буде більше. Поки триватиме агресія Росії, повинні відчуватись і втрати Росії.

І обовʼязково – наша робота з партнерами, аби закінчити війну на українських умовах на основі нашої Формули миру. Цілком справедливої.

Сьогодні зустрівся з головою Національної ради Австрії – він був із візитом в Україні.

Детально обговорили наші зусилля, аби світова більшість приєдналася до реалізації Формули миру. І я ціную, що Австрія готова приєднатись.

Звичайно, обговорили й наш європейський рух. Я поінформував про реалізацію Україною семи рекомендацій Єврокомісії. І ми дуже розраховуємо на подальшу підтримку Австрією української європейської інтеграції.

Ще одне.

Кожної доби російські терористи б’ють по наших містах і селах ракетами та «шахедами». Майже щоночі в українському небі знищуються десятки дронів, різні типи ракет. На жаль, бувають влучання. Є падіння уламків… І незмінно наші рятувальники, наші поліцейські, лікарі, волонтери, комунальники – усі екстрені служби працюють 24/7, аби допомогти людям і зберегти нашу інфраструктуру.

Я хочу подякувати сьогодні саме таким людям, які відзначилися цими тижнями. На Одещині, у Полтавській області, на Черкащині.

Працівники ДСНС Одеської області: головний майстер-сержант Олексій Жаборюк, сержант Сергій Чобу, сержант Олександр Вєлєв.

Працівники Одеської поліції: полковник В’ячеслав Барба, майор Микола Перекрестов.

Пожежники Одеської філії Адміністрації морських портів України: старший пожежник Геннадій Майстренко, пожежник Андрій Когут.

Дякую вам усім, хлопці, за вашу роботу!

ДСНС України в Полтавській області: Сержанти Євген Білокобильський та Володимир Смик, капітан Сергій Кириченко – дякую вам!

Поліція Полтавщини: старший лейтенант Антон Триголов та капітан Олег Нікіша.

Ксенія Кушко, лікарка бригади Полтавського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф. Ігор Гевеля, фельдшер.

Полтавські волонтери: Тетяна Шаховцева та Ігор Штефан. Я дякую за вашу сміливість!

Черкаси. Ранок 20 вересня, удар по місту, по готелю «Черкаси».

Працівники ДСНС України в Черкаській області: підполковник Дмитро Мокієнко, головний майстер-сержант Микола Олійник, сержант Андрій Куцевол. Черкаська поліція: підполковник Володимир Брелаха, старший лейтенант Вадим Рубан. Я дякую, хлопці, вам!

Черкаська обласна організація українського Товариства червоного хреста, голова організації Юлія Холодна – дякую за допомогу!

Лікарка швидкої Олександра Екзархо – дякую!

Черкаські комунальники: Михайло Васильєв та Дмитро Задорожній – дякую вам!

Дякую усім, хто невтомно працює заради людей. Хто виконує свою роботу – таку, яка допомагає всій державі виконувати свою роботу.

Слава кожному й кожній, хто додає Україні сили! Слава всім, хто бʼється!

Слава Україні!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь