Узинська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район, місто Узин
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Напередодні Дня Незалежності Київська ОВА провела в Ірпені Молитовний сніданок

Дата: 22.08.2023 16:15
Кількість переглядів: 104

Напередодні Дня Незалежності Київська обласна військова адміністрація провела  в Ірпені Молитовний сніданок. У ньому взяв участь предстоятель Православної церкви України, митрополит Київський і всієї України Епіфаній. Крім того, до заходу долучилися представники різних конфесій та релігійних організацій, які входять до складу ради Церков Київської області, а також очільники районних адміністрацій, міські голови, депутати різних рівнів, волонтери та військовослужбовці.

«Напередодні Дня Незалежності нашої держави в Ірпені провели Молитовний сніданок. Цей захід обʼєднав усіх, хто працює на благо країни, на благо людей. Сьогодні ми як ніколи єдині у своїй вірі! Вірі в Україну, її незалежність та Перемогу над російським ворогом. Україна та українці проходять через одне з найважчих випробувань. Але ми віримо в силу нашого народу, наш незламний дух та боремося за своє», – наголосив під час заходу начальник Київської ОВА Руслан Кравченко.

Він подякував військовим, які на передовій захищають незалежність та територіальну цілісність, а також міжнародним партнерам за підтримку в боротьбі проти російського ворога.

«Вірю, що незабаром ми зможемо зібратися на молитовний сніданок у мирній та процвітаючій країні», – наголосив Руслан  Кравченко.

Крім того, начальник  Київської ОВА взяв участь у піднятті прапору кримськотатарського народу з нагоди проведення третього Міжнародного саміту Кримської платформи.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь