Узинська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район, місто Узин
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

У Макарівській громаді вже відновили 1721 об’єкт

Дата: 11.08.2023 15:11
Кількість переглядів: 56

Київщина – одна з найбільш постраждалих областей від агресії російських воєнних злочинців. Зокрема, смт Макарів під час активних бойових дій у регіоні зазнав значних пошкоджень та руйнувань. Одразу після звільнення пристоличного регіону від окупантів розпочалися роботи з відбудови Макарівської громади. На сьогодні вже відновили повністю та частково із забезпеченням життєдіяльності 1721 об’єкт. Серед них – 1317 будівель житлового фонду.

Загалом у Макарівській громаді було пошкоджено більше 3600 об’єктів, більшість із них – житлові будинки. Їх постраждало понад 2800.

Серед них і будинок, розташований на вул. Садовій, 10. Будівлю було значно пошкоджено ще на початку повномасштабного вторгнення. Після звільнення селища від окупантів у споруді демонтували пошкоджені віконні і дверні блоки та встановили замість них нові, замінили вибиті вікна і двері та понівечену покрівлю.

Ще одним об’єктом, відбудованим після деокупації регіону, є житловий будинок за адресою: вул. В’ячеслава Чорновола, 25. За кошти з обласного бюджету провели демонтажні роботи, капітальний ремонт покрівлі, стін і перекриттів, встановили вікна та двері.

Уся інформація про об’єкти, які були відновлені на Київщині у 2022 році, а саме: розташування, виділені кошти та перелік виконаних робіт, можна знайти в Каталозі відновлення області на сайті Київської обласної військової адміністрації.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь